Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü tebriği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GİRİŞ 26.02.2024 11:31 GÜNCELLEME 26.02.2024 20:41
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

PUTİN

Görüşmede Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü tebrik etti.

Putin görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerinin dostane bir zeminde ilerlemesine sunduğu katkılar dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti. 

TOKAYEV

Kazakistan Devlet Başkanı Tokayev de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Tokayev görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk halklarının kalkınmasına ve haklarının savunulmasına yönelik verdiği mücadeleden ötürü teşekkürlerini iletti.

MİÇOTAKİS

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan Başbakan Miçotakis ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Miçotakis, Erdoğan’ın doğum gününü tebrik etti.

OLAF SCHOLZ

İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Almanya Başbakanı Scholz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü tebrik etti" denildi

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 46
  • Serkan 2 ay önce Şikayet Et
    Allah ömrüne bereket etsin. O değil de biz böyle şeylere alışık değiliz ne oldu da bu sene bu kutlamalar. Hele ki Almanya ve Yunanistan selam bile vermeyen 2 ülke.. :)
    Cevapla
  • YUSUF ALİ 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAHIM dünyadaki bütün devlet başkanlarına ülke yöneticilerine, iman tevbe hidayet kurtuluş mutluluk huzur Sukunet esenlik ferahlık lezzet afiyet sağlık sıhhat şifa kolaylık rahatlık iyilik güzellik nasip eyle... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM, SENİN YOLUNDA, SENİN RIZAN İÇİN HAKKA ve HALKA HİZMET ETMELERİNİ NASİP EYLE..amin
    Cevapla
  • Tabi... 2 ay önce Şikayet Et
    Allah ömrümüzü alsın ona versin!
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Allah ömrünü alsin ona versin
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Allah uzun ömürler versin, uzun adam, biz seni anladık, anlamayanlara Allah hidayet versin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah hayırlı, bereketli, sağlıklı, uzun bir ömür versin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kripto para düzenlemesinde sona yaklaşıldı: Bu hafta Meclis'e sunulacak
Yüzsüzlüğün böylesi! Elektrik kaçakçılarından DEDAŞ ekibine saldırı