Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz! ‘Nezaketini yine gösterdi’

AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli’nin kendisinin doğum günü sürprizine, “Devlet Bey nezaketini gösterdi” yanıtını verdi.

GİRİŞ 26.02.2024 17:26 GÜNCELLEME 26.02.2024 17:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 70'inci yaşına girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı, ardından AK Parti MYK toplantısına girdi.

Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum günü vesilesiyle kendisine güller ve bir kalem gönderdiğini söyledi.

Erdoğan, "Devlet bey, her zamanki nezaketini, kibarlığını bir defa daha gösterdi. Çok da zengin bir nezaket. Yaşımın miktarınca güller gönderildi. Onun yanında yine kendine has estetiği biçimde olan henüz daha görmedim bir kalem gönderildiğini söylediler. Doğum günümü kutladığı gibi Cumhur İttifakı'nın çalışmasıyla ilgili de birbirimizle tebrikleştik. Yarın da Manisa'ya gidiyorum orada olacağız. Süreci de en güzel şekilde inşallah Mart'ın 31'ine kadar dayanışma içinde devam ettireceğiz." dedi.

PUTİN'DEN ERDOĞAN'A 'DOĞUM GÜNÜ' TELEFONU

Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bugün telefonda konuştu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti.

 

KAYNAK: HABER7
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 6
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    reislerden 3600 ek gösterge sözünüzü bekliyoruz ikiside Allaha emenet olsun
    Cevapla
  • Yesillim 2 ay önce Şikayet Et
    Bahceli gazzeden döndümü
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Doğum gününüz mübarek olsun reisim.rabbim sizlere uzun ömürler versin
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Doğum günün kutlu olsun Reis!
    Cevapla
  • Adanalı. 2 ay önce Şikayet Et
    REİS bin yaşa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!