Başkan Erdoğan'a evinin önünde sürpriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a doğum gününde evinin önünde bekleyen vatandaşlar sürpriz yaptı. Vatandaşların pastalı sürprizi karşısında aracını durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların kutlamalarını kabul etti.

GİRİŞ 26.02.2024 12:53 GÜNCELLEME 26.02.2024 12:54
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi açılış törenine gitmek için evinden çıktığı sırada doğum günü sürprizi ile karşılaştı.



Vatandaşlar ellerinde pasta ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan aracını durdurup tebrikleri kabul etti. Ardından pastayı da tadan Erdoğan bir süre vatandaşlarla sohbet etti.



Ayrıca AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları da doğum günü vesilesiyle doğum günü pasta ikramına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın araçtan indiği sırada AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları'nın 'İyi ki doğdun Reis, İyi ki doğdun' pankartı da açıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Ayşe 2 ay önce Şikayet Et
    Mutlu sağlıklı nice senelere Reis
    Cevapla
  • Müslim Racül 2 ay önce Şikayet Et
    ömrün bereketli şanın yüce olsun Reis..Biz sana doyamadık..Allah yolunu her daim açık eylesin..İnançlı Milletin seninle son nefese kadar..
    Cevapla
  • N.zeki 2 ay önce Şikayet Et
    Nice yıllara işşallah.allah seni başımızdan EKSİK etmesin. Sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin.amin
    Cevapla
  • konuk 2 ay önce Şikayet Et
    doğum günün kutlu olsun sayın cumhurbaşkanım
    Cevapla
  • Kirsehir40 2 ay önce Şikayet Et
    Allah başmızdan eksik etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!