CHP'ye 'Dem' tepkisi! Çok sayıda isim MHP'ye katıldı

Kars’ta CHP’nin DEM ile ittifakından rahatsız olan çok sayıda CHP’li MHP’ye katılım sağladı.

GİRİŞ 26.02.2024 18:48 GÜNCELLEME 26.02.2024 18:48
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Kars’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin DEM ile yakın temasından ve iş birliğinden rahatsız olan CHP’liler MHP’ye katılarak, 31 Mart seçimlerinde MHP ve Cumhur İttifakına destek verecek.

MHP’ye vatan ve Atatürk sevdalılarının katılımından memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Bugün büyük bir kalabalıkla hem partimize, hem Cumhur ittifakına katılarak bize güç veren Bülent Toraman’a, kıymetli ailesine, YOL-İŞ Sendikası Kars Başkanı Tamer Toraman’a ve hepsi birbirinden kıymetli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Partimize ve Cumhur İttifakımıza katılımlar artarak devam edecektir. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zafer Cumhur İttifakınındır ve Prof. Dr. Ötüken Senger Kars’ın Şehrül-Emin’i olacaktır” dedi.



Karslıların yerel seçimlerde sandıkta gereken cevabı vereceğine dikkat çeken Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Senger, “Bugün buraya gelerek bize güç verdiniz, şeref duyduk. Hepinize yanımızda yer aldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

KARS'IN KAYBEDECEK BİR İKİ YILI DAHA YOK

Büyük bir kalabalıkla MHP’ye katılım sağlayan Bülent Toraman ise şunları ifade etti:

“Kars’ın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Biz buraya gelerek elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. CHP ve DEM’in aleni bir şekilde iş birliği yapması beni ve benim gibi nice vatan, millet, Atatürk sevdalılarını üzmüş ve rahatsız etmiştir. Bizler de artık bundan sonra MHP’nin ve Cumhur İttifakının yanında yer alacağız. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Artık bizim yerimiz ve yuvamız MHP’dir. Cumhur İttifakının, MHP’nin ve adayımız Prof. Dr. Ötülen Senger’in başarısı için; gece demeden, gündüz demeden çalışacağız. Bugün bizleri ağırlayan başta MHP İl Başkanımız Sayın Tolga Adıgüzel olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından MHP’ye katılan Bülent Toraman’a ve katılımcılara MHP rozetleri İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından takıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • nurı belcıka 2 ay önce Şikayet Et
    hos geldınız
    Cevapla
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Hayırlî Ugurlu olsun gercekleri gören Karslı kardeslerimiz dogruyu görmek onurlu ve serefli yasamak bir insan icin erdemdir fakat bu chpkkk da bunların bir tanesi bile yok o yüzden sizlere sonsuz sükranlarimizi duyuyor selam söylüyoruz
    Cevapla
  • aksaray 2 ay önce Şikayet Et
    yani demek oluyorki pkk zihniyeti chp yi içerden fetetmiş
    Cevapla
  • Karahan 2 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun İnşallah Kars Cumhur ile olmalıdır.
    Cevapla
  • Esnaf 2 ay önce Şikayet Et
    Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek adaylığını açıkladı!
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!