Milletvekili Kurt, Çiftçilerimizin mazot gübre desteği hesaplara yattı

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt çiftçilere yapılan mazot ve gübre desteğini değerlendirdi.

Milletvekili Kurt, Çiftçilerimizin mazot gübre desteği hesaplara yattı
Milletvekili Kurt, Çiftçilerimizin mazot gübre desteği hesaplara yattı
GİRİŞ 02.03.2024 01:02 GÜNCELLEME 02.03.2024 01:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ak Parti Adıyaman Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt, çiftçilere yapılan mazot ve gübre desteğini değerlendirdi.

'9 MİLYAR LİRALIK MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILDI'

Milletvekili Kurt, "Bugün yaklaşık 9 milyar liralık mazot ve gübre destek ödemesi çiftçilerimizin hesaplarına aktarıldı. Bu kapsamda Adıyaman Merkez ve İlçelerindeki 27.937 çiftçimize toplam 215.662.040,20TL mazot gübre desteği hesaplarına aktarıldı. Her zaman çiftçilerimizin yanındayız.Türkiye Yüzyılı üreticinin de yüzyılı olacak.

Her zaman çiftçilerimizin yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya ve Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • A,E,D 1 ay önce Şikayet Et
    Yattida neden parayı alamıyoruz
    Cevapla
  • Gürsel 1 ay önce Şikayet Et
    Hesaplara yattı ama nakit olarak çekemiyorum anlaşmalı petrol ve gübre yerinde harcamamız gerekiyor bu yanlış bir uygulama çünkü bizler gübre ve mazotu nakit ödemiş ve başkaydın daha ucuza ve önceden almış oluyoruz insanlar zorlanıyor bu şekilde sayın vekilim bu daha önceki yıllardakigibi nakit ceksin insanlar şartlarına yanlış bir uygulama sayğılarımla
    Cevapla
  • 7500. 1 ay önce Şikayet Et
    Hesaba değil, karta yüklendi.
    Cevapla
  • Yalan 1 ay önce Şikayet Et
    Yalan
    Cevapla
  • Fikri gecer 1 ay önce Şikayet Et
    Bizimki niye. Yatmadı. Mesaj gelmedi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti