Özgür Özel'den bedelli askerlik yapanlara hakaret: 6 yıl önce desteklediği ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bedelli askerlik yapan vatandaşlara "Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil." sözleriyle hakaret etti. Özel'in 2018 yılında bedelli askerliği desteklediği de ortaya çıktı.

GİRİŞ 02.03.2024 17:31 GÜNCELLEME 02.03.2024 17:31
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Türkiye yerel seçimlere doğru giderken PKK'nın partisi olan DEM Parti'yle sarmaş dolaş bir şekilde yerel seçimlere giden CHP'de yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Seçildiği ilk günden bu yana PKK ve Kandil'e selam çakan Özgür Özel "şeytanlaştırmayacağım" diyerek DEM Parti'yi normalleştirmeye çalıştı. Özel çiçeklerle ve kırmızı halı üzerinde karşıladığı DEM Parti üyeleriyle ittifak üzerine sayısız pazarlık yaptı.

Mehmetçik'in katili olan PKK'nın partisiyle yerel seçimlerde ittifak yapan Özgür Özel Manisa'da yaptığı konuşmada skandal ifadeler kullandı.

"BEDELLİ ASKERLİK YAPANLARA HAKARET"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'nın Soma ilçesinde yaptığı açıklamada bedelli askerlik yapan vatandaşlara hakaret ederek onları vatanlarını sevmemekle suçladı.

Özel yaptığı açıklamada "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Özel'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki toplarken kullanıcılar Özel'i Mehmetçik'in katilleriyle iş birliği yapması nedeniyle eleştirdi.

ÖZEL'İN BEDELLİ ASKERLİĞİ DESTEKLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Özel'in, 2018'de bedelli askerlik uygulamasına destek verdiği ortaya çıktı.

CHP'Lİ ADAY BEDELLİ ASKERLİK YAPMIŞ

Özgür Özel'in CHP teşkilatlarının tüm tepkilerine rağmen CHP Çankaya Belediye Başkan adayı yaptığı avukatı Hüseyin Can Güner’in askerliğini İskenderun Deniz Er Eğitim alayında bedelli yaptığı ortaya çıktı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 111
  • E.Baran 2 ay önce Şikayet Et
    Arkadaslar Ben Diyarbakirliyim , 18 ay 550 gun Askerlik yaptim , bu ozer denen zat, dedelerini once bi aciklasin sonra konusalim ,Mesele Vatansa gerisi teferuattir, Türküde, Kürdüde, Lazida, Arabi da, Cerkezide bir benim icin, simdi asil Mesele, 2 bin yillik Tarihinde Türkler ve Kürtler hic savasmamis, Türkler, Germiyan ogullari, Karesi ogullari, Dulkadir ogullari, Karaman savasmis
    Cevapla
  • Aklı Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ADAM değil ki sözleri DEĞERLİ ve DOĞRU olsun. Kaypaklık Kuklalık bunların en temel "ÖZEL"liği!
    Cevapla
  • 007 2 ay önce Şikayet Et
    Bu chpkk bırakın oy vermeyi günahımı dahi vermem nokta.
    Cevapla
  • HAKAN 2 ay önce Şikayet Et
    Her TÜRK asker doğar, bunu Özel gibi ilk fırsatta Genel Başkanı arkadan bıçaklayanlar anlamaz kendileri köşe bucak saklanırken 15 Temmuzda FETÖ ye karşı koyanların %85'i kışlanın yolunu bile bilmeyenlerdi
    Cevapla
  • Cavit 2 ay önce Şikayet Et
    Tabi 28 günlük askerlikle vatanı kurtardın ya bir de askerlik pozu veriyor adam.Bizim gibi 18 ay yapanlar portre yaptirsinlar o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i Eurovision sahnesinde yuhladılar
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına yanıt