Özel'in bedelli askerlik hakareti İmamoğlu'nu vurdu! 'Eş başkan' da bedelli çıktı

CHP lideri Özgür Özel’in bedelli askerlik yapanlar aleyhine söylediği sözler “eş başkan” İmamoğlu’nu vurdu. CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun da askerliğini bedelli olarak yaptığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 03.03.2024 17:46 GÜNCELLEME 04.03.2024 10:03
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti ile kapalı kapılar arkasında ittifak pazarlıkları yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in askerlerle ilgili yaptığı yorum gündemdeki yerini koruyor. Manisa’nın Soma ilçesinde konuşan Özel, bedelli askerlik yapan vatandaşlara hakaret ederek onları vatanlarını sevmemekle suçladı. Özgür Özel, “Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz.” dedi.

"EŞ BAŞKAN" DA BEDELLİ

Fakat CHP lideri Özel baltayı fena taşa vurdu.

Özel, Kılıçdaroğlu’nun devrildiği olaylı kurultaydan sonra CHP’yi “eş başkan” gibi yönettiği İmamoğlu’nun kalesine fena gol attığı belirlendi.

Özgür Özel’in “CHP’ye oy vermesinler” dediği bedelli askerler listesinde Ekrem İmamoğlu’nun da yer aldığı öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu’nun askerliğini Kütahya Hava Er Eğitim Komutanlığı’nda 2000 yılında bedelli olarak yaptığı kaydedildi.

'TERTİP'TEN ÖZEL'E: AKIL FUKARASI

İmamoğlu’nun askerlik arkadaşı gazeteci Atılgan Bayar konuyu bu yönüyle değerlendirerek Özgür Özel’in akıl sağlığını sorguladı.

Bayar, “Özgür Özel bedelli askerlik yapanların oyunu istemediğini açıkladı. Adam akıldan biraz fukara mı anlamadım. Bedelli askerlik yapan adayı Ekrem İmanoğlu’na bedellilerin oy vermemesini istiyor?” dedi.

ÖZEL DE BEDELLİYİ SAVUNUYORDU

Meydanlarda bedelli askerlik yapanları vatanı sevmemekle itham eden CHP lideri Özgür Özel’in 2018 yılında bedelli askerlik uygulamasına destek verdiği ortaya çıkmıştı.

Bununla yetinmeyen Özel, devletin bedelli askerlik için ücretini tamamlayamayanlara maddi yardım sağlamasını önermişti.

__________________

KURUM’DAN ANLAMLI KARŞILIK

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bedelli askerlikle ilgili sözlerine tepki göstererek, “Gençlerimize, bu vatanın hiçbir evladına kimse yafta vuramaz. Hele hele şehidimizin cenazesinde kahkahalar atanlar bu konuda tek bir kelime edemez.” demişti.

__________________

ŞEHİT CENAZESİNDE BÖYLE KIKIRDADI

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin şehit ettiği Mustafa Kozak'ın cenazesinde herkes ağlarken Özgür Özel’in gülerek sohbet ettiği anlar kameralara şöyle yansımıştı:

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 72
  • Soner 2 ay önce Şikayet Et
    CHP teror yuvasu cok ciddi milli guvenlik sorunu bu parti kapatilmali ve kesinlikle siyasdet yaptirilmamli cunku bunlar siyaseti demokrasiyi arac olarak kullaniyor.
    Cevapla
  • selim 2 ay önce Şikayet Et
    chp ne zaman kapatılacak Atatürkten sonra bu partinin başına gelenler bu ülkeyi bu milleti hiç düşünmedi,hdp gibi dem gibi bu ülkenin başına kanser olmuş bir zihniyetin birilerin uşağı sözcüsü(mason,gladyotör ....)olmuş parti konumunda
    Cevapla
  • Kemal 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ne dediğini bilmiyorlar. Ülke yönetemezler.
    Cevapla
  • yazıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Chp kafasının boş kilasiği Bilgisiz belgesiz boş beleş konuşur Sabit fikir nato kafa mermer kafa Kibir üstencilik yalan.
    Cevapla
  • Misafir7 2 ay önce Şikayet Et
    Adam boş işte, sağ seçmene oynuyor ya gaza geldi söyledi. Laf nereye gider düşünmedi bile. Bedelli yapanlar içerisinde en büyük oran CHP liler dir muhtemelen. Çünkü onların ekonomik dırumları daha iyi genel olarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Block 70 serisi' neden bu kadar önemli?  F-16'larla ilgili merak edilenleri anlattı!
Şehir Hastaneleri devlet bütçesine yük mü? Bakan Koca cevap verdi