CHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı! Özel ve DEM'den peş peşe açıklama

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, düzenlediği mitingde, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" dedi. Köksal'ın açıklamalarına DEM Parti'den yanıt geldi.

GİRİŞ 07.03.2024 10:15 GÜNCELLEME 07.03.2024 15:49
Bu Habere 223 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kaos bitmek bilmiyor. DEM Parti ile İstanbul başta olmak üzere bazı şehirlerde PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile 'Kent uzlaşısı'na varan CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın düzenlediği mitingde DEM Parti'ye kapıyı kapattı.

CHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı! Özel ve DEM'den peş peşe açıklama

'SEÇİLDİĞİMDE BELEDİYE'NİN KAPISI DEM PARTİ HARİÇ HER SİYASİ PARTİYE AÇIK OLACAK'

CHP'nin Afyonkarahisar adayı Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" dedi.

DEM PARTİ'DEN KÖKSAL'A YANIT

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP'nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın sözlerine yönelik açıklamada bulundu. Sakık, "Ben Kürtlere seslendim, herkes size karşı ittifak oluşturuyor sizde kendi ittifakınızı oluşturun diye. Hiçbir partiye kazandırmak gibi bir mecburiyetimiz yok dedim diye bana “mikro milliyetçi” dahi diyen oldu. Peki bunun adı nedir? Bizim belediyelerimizde kapımız herkese açık faşist, ırkçılar hariç" ifadelerini kullandı.

CHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı! Özel ve DEM'den peş peşe açıklama

ÖZEL'DEN KÖKSAL'A DÜZELTME: SÜRÇÜ LİSAN OLDU

Burcu Köksal'ın sözlerini Uşak'ta düzenlediği mitingde düzelten CHP lideri Özgür Özel, "Afyon'da bir sürçü lisan oldu. Başkanım siz düzeltir misiniz dedi. Afyon Belediyesi'nin de Uşak Belediyesi'nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır'' diye konuştu.

CHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı! Özel ve DEM'den peş peşe açıklama

KÖKSAL, ÖZEL'İ YALANLADI

TV100 canlı yayınında Köksal ile telefon görüşmesi yaptığını belirten CHP'li Barış Yarkadaş, "Burcu Köksal sözlerinin arkasında olduğunu söyleyip, 'Dil sürçmesi değil' dedi" şeklinde konuştu.

CHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı! Özel ve DEM'den peş peşe açıklama

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 223
  • Cemal K. 1 ay önce Şikayet Et
    Asıl soru şu: İstanbul' da olsaydı böyle söyleyebilir miydi?
    Cevapla
  • Sait Şahin 1 ay önce Şikayet Et
    Bunların iki yüzlülüğünü gösteriyor.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Atatürk ün partisi kendilerine mustafa kemalin itleri diyen terör partileriyle kol kola yazık.
    Cevapla
  • benkamal geliom 1 ay önce Şikayet Et
    BURCU BAŞKAN seni CHP nin başında görmek isterim... büyüksün BAŞKAN...
    Cevapla
  • Cakir 1 ay önce Şikayet Et
    Afyonda dem partinin karsiligi yok bu nedenle burcu hanim karsi durur bu arada uzun zaman sonra chp afyonda bir heyecan yaratti
    Cevapla
  • Candan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu cehape zihniyeti şeytanın bir versiyonudur. Afyonda sol ve pkk destekçisi olmayınca böyle konuşuyor. Yoksa bunların birbirinden farklı yok. Ha papazoğlu ha bu kadın. Özgür efendi de traktör dağıtıyordu. Asıl amaçları koltuğa gelince hortumlama yapmak ve kefelerini doldurmak. Allah bu şeytanlara fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum