Ümit Özdağ'dan, Kent uzlaşısını krize sokan Burcu Köksal'a teklif! Jet hızında yanıt

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, DEM Parti çıkışıyla CHP-DEM ittifakını krize sokan CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'a ilginç bir teklifte bulundu.

GİRİŞ 08.03.2024 01:23 GÜNCELLEME 08.03.2024 10:09
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kaos bitmek bilmiyor. CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" diyerek CHP-DEM arasında krize neden olmasının ardından Zafer Partisi Ümit Özdağ, Köksal'a ilginç bir teklifte bulundu.

Ümit Özdağ'dan, Kent uzlaşısını krize sokan Burcu Köksal'a teklif! Jet hızında yanıt

ÖZDAĞ'DAN, KÖKSAL'A DAVET: KAPIMIZ AÇIK

Özdağ, "Sayın Burcu Köksal'ı CHP'den adeta kovmuş. İmamoğlu'nun, büyükşehir belediye başkanı olarak CHP Grup Başkanvekili olan bir hanımefendiyi partiden kovma yetkisinin olmadığını düşünüyorum. Bu CHP'de olan DEM'ci iklimi gösteriyor. Ben Burcu Hanım'a Zafer Partisinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum. Çünkü Zafer Partisinin kapıları DEM'e kapalı ama İmamoğlu'na kapılarımız hiçbir zaman açılmayacak çünkü İmamoğlu, tarafını uzun süre önce belli etti." dedi.

Ümit Özdağ'dan, Kent uzlaşısını krize sokan Burcu Köksal'a teklif! Jet hızında yanıt

'ZAFER PARTİSİ'NE GEÇMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM'

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'dan ise Ümit Özdağ'a jet hızında yanıt geldi. Sözcü'den İpek Özbey'e konuşan Köksal, "Benim Zafer Partisi Afyon İl Örgütü'nden bir randevu talebim olmadı. Ben CHP'liyim, Zafer Partisi'ne geçmeyi düşünmüyorum." diyerek Özdağ'ın çağrısına ret cevabı verdi.

Ümit Özdağ'dan, Kent uzlaşısını krize sokan Burcu Köksal'a teklif! Jet hızında yanıt

NE OLMUŞTU?

CHP'nin Afyonkarahisar adayı Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP-DEM ittifakında krize neden olmuş ve DEM Parti ile CHP yönetiminden peş peşe açıklamalar gelmişti.

CHP'li Burcu Köksal'ın açıklaması krize neden olmuştu, DEM'den dikkat çeken çıkışCHP'li Burcu Köksal'ın açıklaması krize neden olmuştu, DEM'den dikkat çeken çıkış

DEM Partili Sırrı Sakık, Köksal'ı hedef alarak tepki göstermiş ve CHP'yle yapılan ittifakın yanlış olduğunu savunmuştu.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 112
  • murat 1 ay önce Şikayet Et
    senin oyun ne kadarki sen kendini ne sanıyorsun bay kafa tasçı
    Cevapla
  • Ufuk 1 ay önce Şikayet Et
    Akşener 2. Versiyon :))
    Cevapla
  • Tam Buğday 1 ay önce Şikayet Et
    İslam düşmanı, Siyonizmin etki ajanının reklamını yapmayın. Daha dün Kılıçdaroğluyla birlikte Kandille ittiifaka katılıyordu.
    Cevapla
  • Sözügüzel 1 ay önce Şikayet Et
    Sende aynısın. Irkçı
    Cevapla
  • salih 1 ay önce Şikayet Et
    Ümit özdağ madem biliyorsun imamoğlunun dem le iş birliği yaptığını, sen de istanbulda ak partiyi destekle o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!