CHP'li Burcu Köksal'ın açıklaması krize neden olmuştu, DEM'den dikkat çeken çıkış

CHP'nin Afyon adayı Burcu Köksal, DEM Parti'ye kapıyı kapatmış; bu sözleri partisinde krize neden olmuştu. DEM'in İBB Adayı Beştaş da açıklama yaparak, "Sürekli başka partilere oy veremeyiz" dedi.

CHP'li Burcu Köksal'ın açıklaması krize neden olmuştu, DEM'den dikkat çeken çıkış
CHP'li Burcu Köksal'ın açıklaması krize neden olmuştu, DEM'den dikkat çeken çıkış
GİRİŞ 07.03.2024 17:26 GÜNCELLEME 07.03.2024 17:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP Afyon Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın, DEM Parti'ye kapıyı kapatmasına dair sözleri partide krize neden olurken, DEM Parti'den de dikkat çeken bir açıklama geldi.

"DEM'DEN İMAMOĞLU'NA OY KAYMASI YOK"

Gazete Duvar'a konuşan DEM'in İBB Eş Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, kamuoyuna yansıyan anketlerle ilgili, "İmamoğlu'na oy kayması görmüyoruz" vurgusu yaptı. 

"SÜREKLİ BAŞKA PARTİLERE OY VEREMEYİZ"

CHP ile DEM Parti'nin birçok konuda anlaşamadığını belirten ve "Sürekli başka 'masalara', partilere oy veremeyiz" diyen Beştaş, "Biz söylediğimizi yapıyoruz, yaptığımızı söylüyoruz. Bizim tek vasfımız 'kazandıran' ya da 'kaybettiren' parti olmak mı? Biz iktidara muhalefetiz, muhalefete değil" diye konuştu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a: Ya kendine başka bir iş yada başka parti bulacakEkrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a: Ya kendine başka bir iş yada başka parti bulacak

DEM'e kapıyı kapatan CHP'li vekil yandaşları çıldırttı! 'Sen kimsin, faşist!'DEM'e kapıyı kapatan CHP'li vekil yandaşları çıldırttı! "Sen kimsin, faşist!"

CHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı! Özel ve DEM'den peş peşe açıklamaCHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı! Özel ve DEM'den peş peşe açıklama

KAYNAK: GAZETE DUVAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük laflar etmeyin kandil ne derse onu yapmaya mecbursunuz.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar tiyatroculuk dersini nerden aldilarsa hocaları gerçekten bu işi iyi biliyor.
    Cevapla
  • Enes 1 ay önce Şikayet Et
    eko tutuştu . dem in oylarına talip iken chpli başkan adayının açıklamasından snra demciler ekoya oy vermez . pkklı ile yunanlının savaşını izleriz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    delikanlı iseniz sıkıyorsa İstanbul da sahaya inin dem E oy isteyin
    Cevapla
  • Türkiye Yahudileri 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederiz avukat burcu hanımı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"