İnce'den CHP'ye: 'Devlet parası bile bu kadar yok'

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, her yerde CHP’li adayların boy boy afişi olduğunu vurgulayarak bu çalışmalar için harcanan paralara dikkat çekti.

GİRİŞ 10.03.2024 15:54 GÜNCELLEME 10.03.2024 17:08
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Trilyonlarca lira hazine yardımı, 11 tane büyükşehir belediyesi, her türlü imkan, her yer senin afişin... Ankara'yı baştan başa donatmışlar, İstanbul'u gördüm, baştan başa donatmışlar. Vallahi devlet parası bile bu kadar yok, çuvalla para var ama hala yenemiyorsan kendini sorgulayacaksın." dedi.

İnce, Hazine yardımı almadıklarını, gönüllülerin imkanlarıyla partiyi kurduklarını, yaşattıklarını, seçime gidecek hale getirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

İYİ PEKİ ÇEKİLDİK 

"On ay önceki seçimlere gidelim. Anket şirketleri, 'yüzde 60 ile kazanıyor muhalefet.' Ünlü gazeteciler, sanatçılar, eski akademisyenler, yaşlılar, herkes çıkmış meydana 'Yüzde 60 ile kazanıyoruz, Muharrem İnce tek engel sensin.' Ya kardeşim böyle bir durum yok, kandırmayın kendinizi. 'Muharrem İnce çekil.' İyi, pekiyi çekildik. Çekildik, en büyük zararı nerede gördük? Yüzde 3'ü geçseydik hazine yardımı alacaktık, bugün para sorunumuz olmayacaktı. Ne yazık ki hazine yardımını alamadık. Onun için sizin partiye bağış yapmanız lazım, başka çaresi yok."

"TARTIŞMALARIN İÇİNDE OLMAK İSTEMİYORUZ"

"Trilyonlarca lira hazine yardımı, 11 tane büyükşehir belediyesi, her türlü imkan, her yer senin afişin... Ankara'yı baştan başa donatmışlar. İstanbul'u gördüm, baştan başa donatmışlar. Vallahi devlet parası bile bu kadar yok, çuvalla para var ama hala yenemiyorsan kendini sorgulayacaksın." diyen İnce, "Biz Memleket Partisi olarak kısır tartışmaların içinde olmak istemiyoruz. Biz, bu ülkede enerji krizini, depremin geleceğini konuşmak istiyoruz. İklim değişikliğini konuşmak istiyoruz. Güneş pillerini, küresel ısınmayı, matematiği, siyasette mizahı konuşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 82
  • Kocaeli 1 ay önce Şikayet Et
    Et Benim bildigim tanidigim bütün chp liler belediyeyi yemek icin işe talip oluyorlar,para rant rüşvet vs olmasa bir tane chp li belediye ole isi olmaz,zamanla hepsi çıkar ortaya,verceklerin bir gün ortaya cikma gibi güzel bir huyu vardır!
    Cevapla
  • Kocaeli 1 ay önce Şikayet Et
    Et Benim bildigim tanidigim bütün chp liler belediyeyi yemek icin işe talip oluyorlar,para rant rüşvet vs olmasa bir tane chp li belediye ole isi olmaz,zamanla hepsi çıkar ortaya,verceklerin bir gün ortaya cikma gibi güzel bir huyu vardır!
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    seçimler de o kadar gereksiz harcanan paralar varki vebaldir oraya harcanan para ile neler yapılır neler Rabb'im bunların da hesabını sorar
    Cevapla
  • Sefa 1 ay önce Şikayet Et
    Yalancı Ekreme %40 oy çıkarsa bu toplum akıllanmamış demektir. İstanbul da belediyenin topladığı para 5 sene çöp oldu. Acız, her şey pahalı deyip gidip yalancıya oy vermesi vahim bir durum. Ülkenin ilerlemesini isteyipte yalancıya oy verilir mi? Yatırım proje yaparsan büyürsün. Destek vermekten acizsin.
    Cevapla
  • nurı belcıka 1 ay önce Şikayet Et
    adamsın sen chp nın basına gelsen alacagın oy 35 secmende bıkltı bunlar haın bolucu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz