Hamza Dağ İzmirlilere seslendi: Bundan hiç şüpheniz olmasın

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen İzmir mitinginde İzmirlilere önemli mesajlar verdi.

Hamza Dağ İzmirlilere seslendi: Bundan hiç şüpheniz olmasın
Hamza Dağ İzmirlilere seslendi: Bundan hiç şüpheniz olmasın
GİRİŞ 10.03.2024 15:51 GÜNCELLEME 10.03.2024 15:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, gerçek belediyecilikle İzmir'in kronik sorunlarının çözüleceği günlerin çok yakın olduğunu belirterek, "İzmir'in ihtiyacı olan, İzmir'e 22 yıldır nice hizmetler kazandırmış merkezi yönetimle uyum içerisinde çalışacak bir İzmir Büyükşehir Belediyesidir." dedi.

Dağ, AK Parti'nin Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Bir teşkilat mensubu olarak kapısından girdiği AK Parti'de gençlik kolları başkanı, milletvekili ve genel başkan yardımcısı olarak görev yaptığını ifade eden Dağ, ilk günden bu yana İzmir'in her bir noktasına çok sayıda hizmetlerin ulaştırılmasına vesile olduğunu anlattı.

İZMİR'DE BİRÇOK SORUN ÇÖZÜLECEK

İzmir'in kronik sorunlarının çözüleceği günlerin yakın olduğunu söyleyen Dağ, "Bugün artık İzmir'in ihtiyacı olan, İzmir'e 22 yıldır nice hizmetler kazandırmış merkezi yönetimle uyum içerisinde çalışacak bir İzmir Büyükşehir Belediyesidir. Çünkü, biz İzmir'in potansiyelinin farkındayız. Çünkü biz İzmir'in zenginliğinin bilincindeyiz. Çünkü biz İzmirlinin daha yaşanabilir bir İzmir'i hak ettiğine inanıyoruz. İnanıyoruz ki İzmir'imizin kronik sorunlarının çözüleceği günler, gerçek belediyecilik ile yakındır." diye konuştu.

"Eşsiz İzmir Vizyonu" çerçevesinde projelerini halka açıkladıklarını kaydeden Dağ, ulaşımda, çevre ve şehircilikte, kentsel dönüşümde, altyapıda, gençlikte ve eğitimde İzmir'in gerçek potansiyelini ortaya çıkaracaklarını ifade etti.

Dağ, "Bu azimle bizler, 150 bin konutun dönüşümünü, 50 bin sosyal konutu, 4 yeni yöre kenti yapacağız. Her türlü riske karşı dirençli bir İzmir'i inşa edeceğiz. Daha güvenli ve yaşanabilir bir İzmir için kollarımızı çoktan sıvadık, canla başla, gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bundan ufacık bir şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.

Mitinge katılan eski Başbakan ve 28. dönem TBMM Başkanı Binali Yıldırım da vatandaşları selamladı, Hamza Dağ için destek istedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Baba yorgun arslan 1 ay önce Şikayet Et
    Bence de değişmeli hizmet veren gelsin ama adam gibi hizmet
    Cevapla
  • Nurhan çelik 1 ay önce Şikayet Et
    Dilerim İzmir'i hak eden gelsin
    Cevapla
  • Memet 1 ay önce Şikayet Et
    İzmirliler inadı bırakın bu adama oy verin bakın 5 yılda neler yapılıyor İzmir e
    Cevapla
  • Kuzey35 1 ay önce Şikayet Et
    Bnde izmirde chp liyim istiyorum gelsin köy oldu İzmir degissin artik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!