CHP’de kaos ve kavga bitmiyor! Ali Mahir Başarır'a Mersin'de yumurtalı protesto

CHP’nin Dem Parti ile ittifak yaptığı memleketi Mersin’e gelen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’a yumurtalı protesto yapıldı. Başarır’ın adamları, protestoculara saldırdı.

GİRİŞ 11.03.2024 10:32 GÜNCELLEME 11.03.2024 10:32
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Siyasi arenada hareketlilik artarken, CHP ise DEM Parti ile ortaklığını sürdürüyor.

Mayıs genel seçimlerinde kapalı kapılar arkasında yapılan CHP-Kandil ittifakı, yerel seçimlere gidilirken açık bir hal almaya ve görünmeye başladı.

'Kent uzlaşısı' adı altında ittifaka gidilirken başta İstanbul ilçeleri olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesinde ortak aday çıkartıldı.

BAŞARIR’A MEMLEKETİ MERSİN’DE YUMURTALI PROTESTO

CHP ve DEM Parti, Mersin'de de ittifak yapmaya karar verdi. Mersin Toroslar ve Akdeniz ilçesinde yapılan bu ittifak ise vatandaşların tepkisini çekti.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de yumurtalı protesto edildi.

EYLEM YAPANLARA SALDIRI

Başarır'ı Mersin'de protesto edenlere ise yine Başarır'ın adamları saldırdı. Programı sürdürme çabaları da yetersiz kaldı. Başarır, protestolar arasında bölgeden ayrıldı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 81
  • Abo 1 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi oynamışlar Artık adamlar tecrübeli ama bu halk yemiyor artık böyle algıları ama inanın bunu yapanlar ve yaptıranlar,Allah şahidimdir vatan hayinidirler.ama bu ülkede gün gelecek bu kavramların karşılığını görecek çok insan olacak.
    Cevapla
  • Abo 1 ay önce Şikayet Et
    Bunları yapanlar başkalarının çakalı insan mütfettesi 3 kuruşa her Aman böylelerine ulaşırsın çünkü adam değiller.biteceksiniz ,gideceksiniz bu milletin sırtından ineceksin.
    Cevapla
  • Eri eri 1 ay önce Şikayet Et
    Bu daha lele
    Cevapla
  • Aziz Saydam 1 ay önce Şikayet Et
    Bu tamamen yalan bir haber, görüntü Anamur'dan, Durmuş Deniz in konuşması esnasında bir meczup, görevlendirilmiş rezil, sarhoş halk tarafından gerekli ilgiyi gördü. O adam yumurtayı bulsa ancak yer. Bunu haber yapanlar dikkat edin karşı apartmana da görüntüleri kaydedecek kişileri yerleştirmiş. Yalan haberle ilgili gerekli hukuki işlem yapılacaktır
    Cevapla
  • Tunç 1 ay önce Şikayet Et
    Seçimden sonra aptullah öcalanı bırakacaklar ev hapisine çevrilecek demir taş bırakılacak kayumlar kaldırılacak bu CHP neymiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...