CHP'deki 'para sayma' skandalına Muharrem İnce'den sert tepki!

CHP’li İBB çalışanlarının balya balya para saydığı skandal görüntülere Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 'Çantalarla taşınan para balyaları, telaş içinde uydurulan hikayeler, para sayma makineleri' ifadelerini kullanarak tepki gösterdi

GİRİŞ 14.03.2024 00:39 GÜNCELLEME 14.03.2024 00:41
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP’deki kirli para trafiği iddiasına ilişkin para sayma görüntülerinin yankıları sürüyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen İBBSK Başkanı Fatih Keleş'in balya balya para saydığı görüntüler ortalığa saçıldı.

CHP'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Konuyla ilgili CHP İstanbul İl Başkanlığı açıklama yaptı. CHP'den yapılan açıklamada görüntülerin İstanbul İl Başkanlığı binasında değil mal sahibinin avukatı Gökhan Taşkapan'ın ofisinde kaydedildiği iddia edildi. Görüntülerin 2019 yılına ait olduğu da öne sürülürken olaya ilişkin bir tesellüm tutanağı da paylaşıldı.

16 MİLYON LİRA KAYIT DIŞI PARA İTİRAFI

En son CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, NTV’ye yaptığı açıklamada İmamoğlu’nun kasası Fatih Keleş’in balyalarca para sayma görüntülerini savunarak kayıt dışı parayı itiraf etti. Çelik paranın 40 milyon liraya alınan CHP İl Başkanlığı binası için verilen kapora olduğunu öne sürdü. Ancak sözleşmede binanın 24 milyon 360 bin liraya alındığı görülüyor. Bu durumda yaklaşık 16 milyon liranın kayıt dışı para olduğu kesinleşti.

Muharrem İnce'den Mansur Yavaş'a reklam tepkisi: Bu kadar parayı nereden bulmuş?Muharrem İnce'den Mansur Yavaş'a reklam tepkisi: Bu kadar parayı nereden bulmuş?

MUHARREM İNCE'DEN SERT TEPKİ

Tüm bunların ardından, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CHP'deki para sayma skandalıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. CHP'ye tepki gösteren İnce şu ifadeleri kullandı;

Çantalarla taşınan para balyaları, telaş içinde uydurulan hikayeler, para sayma makineleri… Farklı dekor ve oyuncular ama film aynı, biz bu filmi tekrar tekrar seyretmek istemiyoruz. Memleketin çok büyük bir temizliğe ihtiyacı var. Ancak bu temizlik, “ne yapalım oyunun kuralları böyle” diyerek meşrulaştırılan kayıt dışılığa, yolsuzluğa bulaşanlarla yapılamaz. Kutuyu da Kuleyi de elinizin tersi ile itin ve tertemiz Memleket Partisi’ne destek verin. Memleketimizi el birliği ile temizleyelim.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Deli Veli 1 ay önce Şikayet Et
    İstanbul Nimet, Nimet!
    Cevapla
  • İsmâil 1 ay önce Şikayet Et
    Sen hala particilik peşindesin be kardeşim, sanki bu zihniyet o partiyi bırakıp sana gelse düzelecek, veya sendeki ler düzelecek. O kadarda çok temiz ve berrak isen başkanlık seçimlerinden neden çekildin. Bırak, şantajı, kasedi, kendinden çok emin din, şimdide aynısını yapıyorsun. Geçmişten günümüze CHP ve onu yönetenlerin icraatleri işte bunlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Reisi devirebilmek için abd israilden gelen paralardır. Chp ajan dolu partidir
    Cevapla
  • Yasin... 1 ay önce Şikayet Et
    Hırsızlıkta kimse eline su dokemez bu zihniyetin
    Cevapla
  • Yasin... 1 ay önce Şikayet Et
    Hırsızlıkta kimse eline su dokemez bu zihniyetin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi