Aradığınız vaatlere şu anda ulaşılamıyor!

İBB Başkanı İmamoğlu, 2019'daki vaatleri sorulduğunda "hatırlamıyorum" yanıtını verdi. İmamoğlu, 100 bin konut sözünü de yalanlamıştı. Dünkü prorgamda ise sayıyı değiştirdi, detay sorulunca, "hatırlamadığını" söyledi.

GİRİŞ 14.03.2024 19:06 GÜNCELLEME 14.03.2024 21:13
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün katıldığı televizyon programında, 2019'daki vaatleri sorulduğunda "hatırlamıyorum" cevabı vermesi sosyal medyada gündem oldu. 

İmamoğlu, 7 Şubat'ta yaptığı açıklamada, "Hani işte 'senede 20 bin konut yapmaya söz verdi 100 bin konut yapacaktı'  diyorlar. Böyle bir şey yok. Ne bizim 2019'daki vaatlerimizde var. Bu yalanları hiçbir zaman cevaplamadım" demişti.

"YILDA 20 BİN, 5 YILDA 100 BİN KONUT" SÖZÜ

14 Ekim 2019'da İBB Meclisi'ne "Deprem Seferberlik Planı"nı sunan İmamoğlu, şunları söylemişti: 

"1 yıl içinde 20 bin bağımsız birim, 5 yılda 100 bin, 10 yılda tüm bu nitelikteki bağımsız birimler afetlere karşı güçlendirilecek."

15 BİN SOSYAL KONUT SÖZÜ

İmamoğlu, 13 Haziran 2019'da yaptığı konuşmada da 15 bin konut sözü vererek, "Sosyal konut projeleri başlayacak. Dar gelirli aileler, işlerine yakın yerlerde, merkezi yerlerde 500-1000 TL arasında kirayla oturabilecek. Burada devreye KİPTAŞ girecek. İlk etapta 15 bin daire sosyal konut projesine alınacak" demişti.

VAATLER SORUSUNA TOPLU CEVAP: HATIRLAMIYORUM!

İmamoğlu, dün Habertürk'te katıldığı televizyon programında da vaatleri ne zaman sorulsa "hatırlamıyorum" karşılığını verdi. 

Sunucunun "15 bin sosyal konut üreteceğinizi söylediniz mi?" sorusuna ise, "Yanlış hatırlamıyorsam 12 bin olması lazım" yanıtını verdi. Kentsel dönüşüm dahil mi sorusuna ise, "Hatırlamıyorum" dedi.

İmamoğlu'nun fiyasko projeyi yeniden vaat etti! 5 yıldır ne yaptı?İmamoğlu'nun fiyasko projeyi yeniden vaat etti! 5 yıldır ne yaptı?

'Murat Kurum önde' dedi, İmamoğlu tarafı küplere bindi! CHP'li anketçiye hakaret eden kim?"Murat Kurum önde" dedi, İmamoğlu tarafı küplere bindi! CHP'li anketçiye hakaret eden kim?

Murat Kurum paylaştı: İmamoğlu'nun 2019'da verdiği fakat tutmadığı 10 vaadiMurat Kurum paylaştı: İmamoğlu'nun 2019'da verdiği fakat tutmadığı 10 vaadi

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanın hayatı yalan olunca hatırlamaması da gayet normal. Niye şaşırıyorsunuz ki :) Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz. Demek ki İstanbullu da bunu hak etmiş bir dönem , ama geçecek az kaldı..
    Cevapla
  • abdullah 23 1 ay önce Şikayet Et
    gerçekten harika hala daha buna oy verecek olanlarsa varsa söyleyecek bir şey bulamıyorum,resmen dalga geçiyor. ekrem bey söz vermene vaatlerde bulunmana gerek yok bu halk hizmete layık değil. koy adaylığını kesin kazanırsın çünkü bu halk buna müstahak olmuş rahat ol. şükür olmazsa bereket ortadan kalkar.
    Cevapla
  • Kadir 1 ay önce Şikayet Et
    Eeeeee arkadaşın çok işi vardı. Bodrum tatili , kayak tatili , balık ziyafeti... Kolay değil çok çalıştı. Yapraklar bile alkışladı zaten kendisini
    Cevapla
  • Yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Bu vaatleri zaten tutmam diye düşünüyor bol keseden sallarken onun için unutmuştur
    Cevapla
  • alı 1 ay önce Şikayet Et
    unuttum aklıma glmıdı )))))))))) tatılmı unuttum aklıma glmdıı ))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den