İnşaat halindeki metro hattı için açılış töreni düzenleyen İmamoğlu'na sert tepki

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Mahalli Genel Seçimleri yaklaşırken büyük bir skandala daha imza attı. Algıya devam eden İmamoğlu, kaba inşaatı dahi bitmeyen Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı için 'açılış' töreni gerçekleştirdi.

GİRİŞ 16.03.2024 19:57 GÜNCELLEME 16.03.2024 19:58
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

Seçimlere günler kala İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun akılalmaz adımı gündeme bomba gibi düştü.

2019'daki tartışmalı yerel seçimden bu yana hizmet ve proje üretmek yerine algı belediyeciliğine soyunan CHP'li İmamoğlu, yeni bir algı operasyonuna girişti.

Bu 5 yıllık süreçte, yanan yüzlerce İETT otobüsü, bir türlü çalışmayan yürüyen merdivenler, arızalı akbil dolum cihazları, çalışması bitmeyen asansörler, sinyalizasyonu bozulduğu için geciken metro seferleri ve sürekli bozulan metrolar İstanbullular için büyük bir çileye dönüştü.

Buna rağmen tatilinden ödün vermeyen İmamoğlu, dönemin sonuna gelmesiyle birlikte algı ve sosyal medya belediyeciliğine hız verdi.

İMAMOĞLU, İNŞAAT HALİNDEKİ SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ METRO HATTI İÇİN AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLEDİ

Polemikler ve tahrif edilmiş gerçek dışı bilgiler üzerinden siyaset yürütmesiyle bilinen Ekrem İmamoğlu bugün kaba inşaatı dahi bitmeyen Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı için "açılış" töreni düzenledi.

SULTANBEYLİ ADAYI TOMBAŞ SERT İFADELER KULLANARAK İNŞAATIN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

CHP'li İmamoğlu'nun "5 yılda tamamen açacağı sözüne" rağmen hattın yarım bırakıldığı dron görüntüleriyle belgelendi.

2019'daki seçim vaatleri ile ilgili "hatırlamıyorum" demesiyle son günlerde tartışma konusu olan İmamoğlu'na Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş sert tepki gösterdi.

Tombaş, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler eşliğinde şu ifadelerle İmamoğlu'na yüklendi:

"Sultanbeyli Metrosu açılmadı. İnşaatı da bitmedi, trafik çilesi de. İşte anlık görüntü CHP'li İBB yönetiminin 5 yılda tamamen açacağı sözünü verdiği metro hattı yarım kaldı.

Gerçi; söz verilip tutmadıkları, yarım bıraktıkları, hatta hatırlamadıkları o kadar çok iş var ki İnşallah 1 Nisan'dan sonra Murat Kurum Başkanımızla, Sultanbeyli metromuz başta olmak üzere yarım bırakılan projeler hızla tamamlanacak, İstanbul hakettiği eser ve hizmet belediyeciliğiyle yeniden kavuşacak."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 168
  • Bekir 1 ay önce Şikayet Et
    Koca göbekli ekremin dünyaya kazandırdığı eserler. Göbekli tepe göbek dansı mısır piramitleri cin setti süveyş kanali panama kanali everest daği big ben çanta çanta balya balya para gazeteci fırçalama makinası kibir fışkırtma hortumu ayasofya camii dolmabahçe sarayı sanfransisko köprüsü manhattan wall street eyfel kulesi şanzelize bulvari
    Cevapla
  • MUHAMMED KARANFİL 1 ay önce Şikayet Et
    Bay Ekrem Milleti bayağı keriz görüyor, Bu zihniyet hep böyle maalesef
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Az kaldı eko sanada bi ofis actıracagız Ankara'da yanına da Efes bayi
    Cevapla
  • Sirius 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrum Makarios Reziloğlu
    Cevapla
  • Faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Hep göbekli oluyor bunların yöneticileri resme dikkatli bakınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik