Maltepe'de AK Partililere saldırı: Çok fena dövdüler!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti'nin tanıtım broşürlerini dağıtan görevli vatandaşlar 6-7 araçla yanlarına gelen CHP ve DEM Partili oldukları öne sürülen şahıslar tarafından darp edildi.

GİRİŞ 23.03.2024 21:21 GÜNCELLEME 23.03.2024 21:49
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine 8 gün kala İstanbul'daki seçim yarışına kan bulaştı. Maltepe ilçesine bağlı Gülensu Mahallesi'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin tanıtım broşürlerini dağıtmakla görevli AK Partili vatandaşlara, bir grup CHP ve DEM Partili saldırganlar tarafından saldırı düzenlendi.

Maltepe'de AK Partililere saldırı: Çok fena dövdüler!

'ÇOK FENA DÖVDÜLER'

Gülensu Mahalle Başkanı Ramazan Şahin, kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan saldırıda vücudunun çeşitli bölgelerinden darp edildi. Şahin, "Arabayı çalıştırdım, hareket ediyordum. Kapıyı açıp darp ettiler. Beni yere indirdiler. Çok fena dövdüler." ifadelerini kullandı.

Maltepe'de AK Partililere saldırı: Çok fena dövdüler!

'BAĞIRDILAR, ÇAĞIRDILAR HAKARET ETTİLER'

Darp edilen bir başka AK Partili vatandaş ise, "Murat Başkanımızın, Kadem Ekşi başkanımızın broşürlerini dağıtırken 6-7 araç, 15 kişiye yakın geldiler, elimizdeki broşürlerimizi, çantalarımızı alıp gittiler. Bağırıp, çağırdılar, hakaret ettiler. Bizi bayağı korkuttular." dedi.

Maltepe'de AK Partililere saldırı: Çok fena dövdüler!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Ertuğrul 1 ay önce Şikayet Et
    12 Eylül öncesi oynanan oyunlar tekrar sahnede. Terörist her türlü pisliği yapacak güvenlik ve adalet bakacak.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Akp iktidar hakaret eden muhalefet bu nasıl çelişki bu terörist leri emniyet güçleri bulup gerekeni yapmalı seçim aslında hizmet yarışıdır ama zorbalık yapanlara da en ağır ceza vermelidir
    Cevapla
  • Fatih... 1 ay önce Şikayet Et
    Yapan belli eden belli adalet nerede bellimi?
    Cevapla
  • Hüseyin Canbulat 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar planlı saldırılar. Aynı terörist kafalar dün gece Arnavutköy İmrahor mahallesinde Murat Kurum başkanın büyük resmini koparıp kaçırdılar.
    Cevapla
  • Mete Han 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet bu teröristlerin kafasını ezmezse yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!