Meral Akşener, Mansur Yavaş'ı topa tuttu: Siyasi ahlaksızlık, vallahi unutmayacağım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'yi hedef alan CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş'a sert tepki gösterdi. Akşener, "Siyasi ahlaksızlık. Allah şahittir vallahi de unutmayacağım!" dedi.

GİRİŞ 23.03.2024 22:29 GÜNCELLEME 23.03.2024 22:32
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

31 Mart Yerel seçimlerine 8 gün kala muhalefette sular durulmuyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'yi hedef alan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Meral Akşener, Mansur Yavaş'ı topa tuttu: Siyasi ahlaksızlık, vallahi unutmayacağım!

Akşener, "İnsanlara güvenip onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak siyasi ahlaksızlık görüyorsanız eğer oraya bir mim koyacaksınız" dedi.

'ALLAH ŞAHİTTİR VALLAHİ DE BİLLAHİ DE UNUTMAYACAĞIM!'

Yavaş'a çok sert tepki gösteren Akşener, "Sayın Mansur Yavaş çıktı televizyonda dedi ki, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yöneticileri İYİ Parti'den istifa ettiler benimle çalışıyorlar dedi. Şimdi diğerleri anlamaz ama bu söyleyeceğimi Mansur Yavaş ve etrafındaki tayfa anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Allah şahittir, vallahi, billahi, tallahi ben de unutmayacağım." dedi.

Meral Akşener, Mansur Yavaş'ı topa tuttu: Siyasi ahlaksızlık, vallahi unutmayacağım!

'SİYASİ AHLAKSIZLIK'

Akşener, "İyilik yap kötülük bul. Böyle bir sistemden hayır çıkmaz. Bunlar bizim için yeni tecrübeler. İnsanlara güvenip onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak siyasi ahlaksızlık görüyorsanız eğer oraya bir mim koyacaksınız." şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 174
  • Zubi 1 ay önce Şikayet Et
    Bahçeli'yi satan seni satmaz mı. O zaman elini ovuşturuyordun.
    Cevapla
  • Hopbaaaa 1 ay önce Şikayet Et
    Meral cumhur ittifakına kapıcı olarak alınsın
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi be Meral Teyze. Mansur'uda İmamoğlu'nu da Sen C.Başkanı Yardımcısı yapmak için çok çabaladın. Şimdi de Çıkmış Konuşuyorsun. İnsan biraz sıkılır yaaa. Bir dediğin diğerini asla tutmuyor. Ya Bi git işine Allah Aşkına. Siyaseten Senin Sadece hâşa Allah Bir dediğine inanırım. Sendin bu her 2 Belediye Başkanını C.Başkanı Yardımcısı yapmak isteyen. Yalan mı ??
    Cevapla
  • M.yildirim 1 ay önce Şikayet Et
    Boş laflar.. Samimiysen git en güçlü rakibini destekle..ve onun kaybetmesini sağla.. Ama yapamazsın...çünkü hiç samimi degilsin
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 ay önce Şikayet Et
    Bayan maral siz busunuz işte. Dün kucak kkucak yapıyordunuz abla kardeş menfaat bitti tü kaka oldunuz. Vallahi yarın şartlar gelişsin hepsini unutur yine kucak kucağaydınız. Masaya otur kalk senin ne olduğunu biliyoruz kimlerden talimat aldığını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'dan önemli açıklamalar...
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...