İYİ Parti’den Özgür Özel’e sert tepki: ‘Ulan tipi tip!’

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İyi Partili seçmenden oy isteyen CHP lideri Özgür Özel'e "Emanetçi arkadaş" ve "Ulan tipi tip" sözleriyle yüklendi.

GİRİŞ 24.03.2024 12:34 GÜNCELLEME 24.03.2024 12:34
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

31 Mart'a sayılı günler kala eski ittifak ortakları yine birbirine girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz gün Denizli mitinginde, "Denizli için yapılan anketlerde daha önce ittifak yaptıkları partilerin seçmenlerinin oylarını kendi partilerinin adaylarına vermeleri durumunda AKP adayının kazanacağı, CHP'ye vermeleri durumunda ise CHP adayının kazanacağının görüldüğünü" ifade etmişti.

Özel, "İyi insanların" kendilerine destek vermesi gerektiğini söylemişti.

İYİ PARTİLİ MİLLETVEKİLİNDEN ÖZGÜR ÖZEL'E: ULAN TİPİ TİP...

Yaşananların ardından İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert sözlerle yüklendi.

Özel'in dün Denizli'de yaptığı açıklamaya tepki gösteren Öztürk, "Denizli’den seslenmiş emanetçi arkadaş: “Eski ortaklarımız bize oy verirse kazanırız, kendi partilerine oy verirse AK Partisi alır” demiş.." ifadelerini kullandı.

"MADEM ÖYLE ÇEK ADAYINI DA BİZ KAZANALIM"

Özel için "Ulan TipiTip!!!" ifadesini kullanan Öztürk, "Yıllardır sizin zihniyetiniz sayesinde bunlar iktidarda kalıyor. 2019’da sizinkiler oy vermediği için Denizli’de AK Partisi kazanmıştı. Madem öyle çek adayını da biz kazanalım" dedi.

"İSTANBUL’A GİDERSİN DEM’DEN MEDET BEKLERSİN, BURAYA GELİNCE İYİ’LERDEN MEDET UMARSIN"

Öztürk ayrıca şunları söyledi:

"İstanbul’a gidersin DEM’den medet beklersin, Buraya gelince İYİ’lerden medet umarsın. Sana gelince İyi, Bize gelince AK Partiye kazandırıyor, Hadi ordan, işine bak."

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 71
  • Osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Tipi Tipe cidden benziyor
    Cevapla
  • Adem 1 ay önce Şikayet Et
    Tipi Tip benzetmesini ilk Devlet Bahçeli yapmıştı. Yıllar sonra İYİ partidekiler de aynı ifadeyi kullanınca MHP'nin çakması oldukları belli ettiler. Daha bir önceki seçimde İYİ partinin de olduğu masada eski Hadep şimdiki Dem parti de vardı, niye o zaman sesiniz çıkmıyordu da şimdi mi racon kesiyorsunuz?
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapanlar,,,, biraz da, FİLİSTİNDEKİ GAZZEDE Kİ, DOĞU TÜRKİSTAN DAKİ, VS VS DÜNYADA Kİ, KATLEDİLEN MASUM BEBEK ÇOCUK VE MASUM İNSANLARDAN BAHSETSENİZ OLMAZ MI.???
    Cevapla
  • oflu 1 ay önce Şikayet Et
    ulan ne güldüm ya ahahahaah tam oturtmuş lafı. birbirini yalayan yalamalar topluluğu
    Cevapla
  • perdeci 1 ay önce Şikayet Et
    Tam isabet cukka diye oturmuş milletin çok hoşuna gidecek bu tipi tip.sevdim bunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!