Mansur Yavaş'ın yalanı ortaya çıktı! Türkiye'de iş bulamayan kızına Londra'da şirket...

Kızının Türkiye'de iş bulamadığı için İngiltere'ye gitmek zorunda kaldığını söyleyen Mansur Yavaş'ın algısı çöktü. Yavaş'ın mağduru oynamaya çalıştığı kızı Çağlayan Yavaş'ın İngiltere'de şirket kurduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 26.03.2024 08:12 GÜNCELLEME 26.03.2024 08:59
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kızı Çağlayan Yavaş'ın iş bulamadığı gerekçesiyle gittiği Londra'da YVS IT LTD. isimli bir danışmanlık şirketi kurduğu ortaya çıktı.

İşi ve parası olmadığını iddia eden Yavaş'ın İngiltere'de hangi para ve kaynak ile iş kurduğu merak konusu oldu.

Danışmanlık ve şirket yönetimini kolaylaştırmak üzere kurulan şirketin, 2024 itibariyle kurulması için en az 50 Bin Euro gerekiyor ve dörtte birinin ödenmiş sermaye şartı bulunuyor.

DANIŞMANLIK VE YAZILIM ÜZERİNE KURULU BİR ŞİRKET

YVS IT LTD isimli kurulan danışmalık şirketinde şu hizmetler veriliyor:

"Yazılım testi, ürünlerin kurulumu ve uygulanması için teknoloji ve çözümleri, rehberlik ve koçluk, hizmet yönetimi ve bunu kurumsal hedeflerle uyumlu hale getirmeye yönelik çalışmalar, personel ve belge yönetimi, ilgili firmaların hangi çalışma alanlarına bağlı yazılım desteği ve ne tür bilgisayar programları kullanması gerektiği gibi konular"

LONDRA'DAN EV ALINDI

Öte yandan Mansur Yavaş, kızına Londra'dan ev almış ve bunun da 32 yıllık vadeyle ödendiğini ifade etmişti.

Yavaş'ı işaret eden Altınok, kimin belediye başkanı olduktan sonra mal varlığının arttığına yönelik araştırma yapılması gerektiğini belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Londra'dan ev aldınız mı?

Belediye Başkanı olmadan önce mi aldınız, sonra mı aldınız? Veya ilk Belediye Başkanı olduğunuzda mal varlığınız neydi? Şu anki mal varlığınız ne? Londra'dan ev aldım diyorsun.

Bu evi kaç liraya aldın? Dünyanın gayrimenkulde en pahalı ülkesi." sorusunu sormuştu.

 

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 114
  • Taner 1 ay önce Şikayet Et
    Mansur,sıfırdan belediye reisi olduktan sonra milyarlik serveti derhal araştırılmalı.
    Cevapla
  • meraci83 1 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki mansur bey adına yakışır şekilde kızına iş yeri+ ev almış. Hemde dünyanın en pahalı emlak değeri yüksek olan ülkeden. Bravo sayın başkana! Her babayiğidin harcı olmasa gerek!
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Sizin borusunu öttürdüğünüz partide bunlardan yüzlerce vardır.
    Cevapla
  • Cumhurun Avukatları 1 ay önce Şikayet Et
    İnanın Ülkemizde iş beğenmeme var. İşsizlik asla yok kardeşlerim.
    Cevapla
  • M.akif 1 ay önce Şikayet Et
    Doğru iş beğenmeme çok üst seviye ülkemizde . Oysa şartlar ne kadar güzel ülkemizde. Haftada minimum 60 saat çalışma, 17 bin maaş, pazar tatil. Bu durum Avrupa da yok. Almaya özellikle kıskanıyor bizi. Bizim gibi harika işverenlere sahip olan Somali de, Uganda da, Kenya da bizim gibi çalışma sistemi var. Ama onlarda iş beğenmiyormuş.
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 1 ay önce Şikayet Et
    Yalancının mumu hikayesi ... Hani ne demişler; yediğin hurmalar gün gelir tırmalar !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!