CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar

Seçime günler kala Bitlis'te CHP Belediye Başkan adayı Selim Soyugüzel, "CHP'nin miting saatini DEM'e sattılar" diyerek partisinden ve adaylıktan istifa edip, AK Parti Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay'ı destekleme kararı aldı.

GİRİŞ 29.03.2024 08:03 GÜNCELLEME 29.03.2024 09:30
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Bitlis'te yaklaşık 300 kişi ile birlikte AK Parti binasına gelen Selim Soyugüzel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin miting saatinin satıldığını ve aramalarına rağmen İl Başkanına ulaşamadığını belirterek, adaylıktan ve partisinden istifa edip, ailesi ile birlikte AK Parti'ye katıldı.

İSTİFA EDİP DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Basın açıklamasında bulunan Selim Soyugüzel, "Bugünden itibaren CHP Bitlis Belediye Başkan adaylığından istifa ediyorum. Bu memleket hepimizindir.

Her zaman milletimizin yanında ve akrabamız olan Nesrullah Tanğlay başkanımızı desteklemek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağız" dedi.

"MADDİ PAZARLIKLAR YAPILARAK VERİLDİ"

Bitlis'te kirli oyunların bir kez daha aşikar olduğunu belirten Bitlis Belediye Başkanı AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay ise, "Kapalı kapılar ardında kimlerin kimlerle beraber olduğunu herkes biliyor.

CHP'nin miting saati DEM Partisine verildi. Bu kapalı kapılar arakasında maddi pazarlıklar yapılarak bu verildi.

Yani bu CHP'nin ve DEM Partisinin Türkiye'de bütün ilçelerde bütün illerde yapmış olduğu bu ittifakın aşikar oluşunun en büyük belgesidir" dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhaoğlu da yaptığı açıklamada, "Milletin rotası dışına çıkanlar, gizli kapaklı film çevirenler, gizli planlar yapanlar, kendi parti içi hesaplaşmalarında bile demokratik olgunluğu göstermeden birbirlerini yarı yolda bırakanlar işte bugün milletin partisi olan AK Partiye gelip burada bizimle kenetleniyorlar" diye konuştu.

Açıklamaların ardından AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi AK Parti'ye katılan Selim Soyugüzel'e AK Parti rozeti taktı.

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • ksyylmz 3 hafta önce Şikayet Et
    Şu yalancılık işi size verilmiş. Üstünüze hiç bir toplum inanç ve zurriyet yetişemez. Aynı devamke. Bakalım ayaz nerenizi çok vuracak..
    Cevapla
  • Gerçeği arıyorum. 3 hafta önce Şikayet Et
    Sayın aday başka bir pazarlığın içinde olmasın. Artık kimseye guven kalmadı. Partisini eleştirme hakkıda var. İstifa etmede ama diğer partiye geçmek,geçerken o partinin genel başkanını övmek akla başka şeyler getiriyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    selim abi chpmiz bitti selim abi
    Cevapla
  • Kul insan 4 hafta önce Şikayet Et
    Chp'nin ipini İnglizler anglosaksonlar tutuyor amblemi imanın 6 esasını vurmak için 6 ok. Dem hdp pkk 'nın ipini Yahudi Amerika İsrail tutuyor amblemi gargad ağacı. Bunlara oy verenlere hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Aliş tanrıkulu 3 hafta önce Şikayet Et
    Peki kimin arkasına takılalım? Bu İslam alemini ve MÜSLÜMANLARI kim kurtarıp hidayete erdirecek?
    Cevapla
  • Aydın 4 hafta önce Şikayet Et
    Kesinlikle cakma Atatürkculer bir anlasa cehape degisti amblemi bile Atatürk zamanindaki amblemi degildir kesin
    Cevapla
  • EMEKLİ 4 hafta önce Şikayet Et
    Her insan birgün doğruyu görür. Cesaretli, dürüs ve doğruyu erken görrne ne mutlu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim