AK Partili Veysel Tipioğlu'ndan CHP'nin Derince adayı Gökçe'ye DEM'le ilgili iki soru

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Derince’de kendisinin program yapmasını tartışan CHP'nin ilçe Adayı Sertif Gökçe’ye, 'Bizim teşkilat çalışmalarımızı tartışmak yerine, destek almak için DEM’e ne söz verdiğini açıklasın' dedi.

AK Partili Veysel Tipioğlu'ndan CHP'nin Derince adayı Gökçe'ye DEM'le ilgili iki soru
AK Partili Veysel Tipioğlu'ndan CHP'nin Derince adayı Gökçe'ye DEM'le ilgili iki soru
GİRİŞ 30.03.2024 17:09 GÜNCELLEME 30.03.2024 17:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

DEM Parti, Derince’de aday göstermeyerek CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’ye desteğini ortaya koymuştu. DEM Parti İl Başkanı Nuri Tan, Gökçe’yi desteklediklerini resmen açıklamıştı. Gökçe de son açıklamalarında herkesin desteğine açık olduklarını, bunun içinde DEM Parti’nin de olduğunu ifade etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu

TİPİOĞLU’NDAN 2 SORU

Gökçe, ayrıca Derince’de teşkilat programı yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu’nu tartışmaya açmıştı. Tipioğlu da bunun üzerine, “Mızrak artık çuvala sığmıyor. Karalamalarla dolu açıklamalara milletimizin karnı tok. CHP adayına iki tane net sorum var. 1-) DEM Parti Kocaeli’nin her yerinde aday çıkardığı halde Derince’de size destek olmak için aday çıkarmadı, bunu nasıl karşılıyorsunuz? 2-) DEM Parti yetkilileri sizi desteklediklerini kendileri açıkladılar, ne karşılığında sizi destekliyorlar?

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif

"BU KİRLİ BİR İTTİFAKTIR"

Bu işler algıyla, sahte şirinliklerle olmaz. Milletimizi her seçim dönemi kandırmaya çalışanların, perde arkasında kimlere neler verdiğini gördük. Bu kirli bir ittifaktır. Sertif Gökçe, bunun karşılığında ne vermiştir çıksın açıklasın” dedi.

KAYNAK: ÖZGÜR KOCAELİ
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ALİ 1 ay önce Şikayet Et
    chp derincede pkk ile anlaştı
    Cevapla
  • Kandıralı Ahmet. 1 ay önce Şikayet Et
    Derince de PKK li varsa hükümet neden onları yakalayıp hapse atmıyor, bu durumda hükümet dem partiye daha çok yardım etmiş olmuyor mu, yoksa derince de adliyeler ve polis teşkilatı CHP ye mi bağlı!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı