Bakan Uraloğlu, oyunu kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oyunu kullandı. Bakan Uraloğlu, “Memleketimiz için hayırlı olsun, bizlere en iyi hizmet edecek olan insanları Allah nasip etsin” dedi.

GİRİŞ 31.03.2024 13:35 GÜNCELLEME 31.03.2024 13:40

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 31 Mart Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oyunu kullanmak için Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Cebesoy İlkokulu’nda sandık başına gitti. Ailesiyle birlikte 4567 numaralı sandığa gelen Uraloğlu, yapılan kontroller sonrası oy pusulasıyla birlikte zarfını aldı. Tercihini yaptıktan sonra zarfını sandığa atan Bakan Uraloğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Seçimin hayırlı olmasını dileyen Uraloğlu, “Uzun bir süreç sonucunda Mahalli seçimleri yapıyoruz. Belediye başkanlarımıza oylarımızı kullanıyoruz. 1 yıl içerisinde ikinci seçim oldu. Memleketimiz için hayırlı olsun, bizlere en iyi hizmet edecek olan insanları Allah nasip etsin” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!