Akşener kurultay kararı aldı! 'Aday olmayacak' iddiası!

Bilge Yılmaz tarafından istifaya davet edilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurultay kararı aldığı ve aday olmayacağı iddia edildi.

GİRİŞ 31.03.2024 21:07 GÜNCELLEME 01.04.2024 10:54
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İbrahim Özkan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kurultay kararı aldığı iddiasında bulundu. Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Akşener'in kurultayda aday olmayacağını açıkladığını yazdı.

İbrahim Özkan, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Akşener kurultay kararı alarak yeniden aday olmayacağını açıkladı" ifadelerini kullandı.


BİLGE YILMAZ İSTİFA EDİP AKŞENER'İ DE İSTİFAYA DAVET ETTİ

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener'i istifaya davet ederek, partisindeki görevinden ayrıldığını duyurdu.

Bilge Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." dedi.

İSTİFA HABERLERİ GELİYOR

Milli sporcu ve İYİ Parti GİK üyesi İrem Yaman da istifasını duyurdu.

Yaman şu açıklamayı yaptı:

"Büyük bir şevk ve heyecan ile siyasete başladığım İyi Parti'de, ortak aday konusu başta olmak üzere çeşitli konularda fikir ayrılığı yaşamaktaysam da, her zaman eleştirinin dışarıdan değil, içeriden yapılmasının faydasına inandım. Bugün alınan seçim sonuçları, tabanına kulaklarını tıkayan İyi Parti açısından malumun ilanıdır. Seçim sonuçları için ülkem adına çok mutluyum. Sn. Genel Başkanıma emekleri ve beraber yürüdüğüm yol için çok teşekkür ediyor, an itibarı ile gerek İyi Parti, gerekse GİK'ten istifa ettiğimi kıymetli kamuoyuyla paylaşıyorum."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 64
  • Ahmet04 1 ay önce Şikayet Et
    Ctrl+x ctrl+v partisi. Oylari al git CHP ye yerlestir
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bence Kavuncu bile seni kandırmış ,alttan imamoğluna calışmiş ya da senin bunlardan haberin var. Neyse şimdi yapacağın en büyük iyilik milleyetcılerin tek bir çatı altında toplanması gerektiğini söyleyip çekilmek.
    Cevapla
  • Kerim 1 ay önce Şikayet Et
    Senin partin değilmiydi şehit yakınına ana avrat küfreden bir millet vekili vardı lütfü hala sizin partide değilmi milletçisiniz değilmi nerde sizin milliyetçiliğiniz? Onun için sizin parti bitmiştir milleti aptal yerine koymayın bir örnekte 6 lı masa kimlerle oturdunuz o masaya?
    Cevapla
  • Suskun 1 ay önce Şikayet Et
    Chp ye kazandırdığı il ve ilçeler oldu, verilen talimatı uyguladı ve işi de bitti. Parti purti umrunda değil, daha anlamayan var mı?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    chpkk ihanet ittifakının gizli ortağı, görevini yaptı ve efendilerinin emri ile istifa ediyor, terör ittifakına desteği konusulmadan nereye, iyi Parti'nin %7 oyu nerede hesabını sormayacak mi ülkücüler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında