Hayali suya düştü! İlk sonuçların ardından Kılıçdaroğlu’ndan ‘seçim’ açıklaması

Yeni bir kurultay ile CHP'nin koltuğuna yeniden oturma planları yaptığı belirtilen Kılıçdaroğlu'nun hayalleri suya düştü. "Ekilen tohumlar fide oldu" diyen Kılıçdaroğlu, seçim zaferi açıklaması yaptı.

GİRİŞ 31.03.2024 22:11 GÜNCELLEME 31.03.2024 22:43
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerinde sandıklarda oy sayımı sürerken Türkiye genelinde CHP’nin çıkış yapması dikkat çekti.

CHP’nin Türkiye genelinde birinci parti haline gelmesiyle CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden koltuğa oturma hayali suya düştü.

CHP KAYBETSEYDİ KURULTAY İÇİN HAREKETE GEÇECEKTİ

Yerel seçimlerde CHP’nin büyükşehirleri kaybetmesi halinde kurultay planı yaptığı öne sürülen Kılıçdaroğlu’nun yeni dönemde geri dönüş ihtimali kalmadı. Bu sonuçlara göre, Ankara’da açtığı ofiste siyasi çalışmalarına devam eden 75 yaşındaki eski genel başkanın siyasi hayatının bittiği iddia edildi.

AÇIKLAMA YAPTI: EKİLEN TOHUMLAR FİDE OLDU

İlk sonuçların ardından Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Ekilen tohumlar fide oldu" diyen Kılıçdaroğlu şu ifadelerde bulundu:

"Cumhuriyet'in ruhuna ve devrimlerine sahip çıkan bütün vatan evlatlarına selam olsun. Umudu ülkenin dört bir tarafına serpen Cumhuriyet Halk Partisi var olsun. Ülkemizi aydınlıklara götürme yolunda son bir adım kaldı. Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak… Ağaçlar dikip ormanlara kavuşacağız, rüzgarda dans eden yapraklar gibi, yağmura değecegiz, bir olup mücadelemizi sürdüreceğiz, hep beraber ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız."

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 40
  • Vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu artık siyasi bir kadavra Akşener siyasi mefta özel siyasi ıskarta meydan kaldı iki çakma kahramana şimdi yiyin birbirinizi
    Cevapla
  • ibo 4 hafta önce Şikayet Et
    meclislerin engellemesi argümanı buhar oldu. bu sonuçlarda da bir hayır vardır. şimdiki yeni argüman, merkezi hükümet para göndermiyor olabilir mi?
    Cevapla
  • Hüseyin 4 hafta önce Şikayet Et
    Demekki senin beceriksizliğinmiş Kılıçdaroğlu...
    Cevapla
  • öner 4 hafta önce Şikayet Et
    demekki imamoğlunun dediği gibi istanbulun kentsel dönüşüme ihtiyacı yokmuş. bırakın kendi hallerine. niye yarısı bizden kampanyası yapıyorsun ki ey hükümet. o parayı emeklilere verseydin keşke.
    Cevapla
  • İmam 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ın c.c. adını ağzına almiyor bunlar. Konuşmasında bir şükür , bir hamd vs. yok. Müslüman yurdumuzu ne hale getirirler fırsat bulsalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar