Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan ilk açıklama!

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, "'Refah yerelden başlar' sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacağız ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz." dedi.

GİRİŞ 01.04.2024 00:22 GÜNCELLEME 01.04.2024 03:22
Bu Habere 401 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "'Refah yerelden başlar' sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacağız ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz." dedi.

Erbakan, parti genel merkezinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erbakan'ın açıklamaları şu şekilde;

Seçim sürecinde özverili çalışmaları nedeniyle parti görevlilerine teşekkür eden Erbakan, "Şimdiye kadar açıklanan verilere göre partisinin 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı konumunda olduğunu" söyledi.

"Yerel seçimlerde Şanlıurfa ve Yozgat'a ilaveten 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazanmış bulunuyoruz." diyen Erbakan, "Verilerin Türkiye'nin tercihini Milli Görüş'ten yana kullandığına işaret ettiğini" kaydetti.

Erbakan, "Bu sonuçlar Milli Görüş'ün yeniden şahlanışıdır ve Yeniden Refah Partisinin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir." ifadelerini kullanarak, 14 Mayıs seçimlerine göre belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 100'ün, belediye meclis üyeliğinde yüzde 150'nin üstünde oy artışına ulaştıklarını belirtti.

Hak edenin hakkını aldığı, liyakatin üstün tutulduğu, adaletin ve zenginliğin herkese ait olduğu bir ülke için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Erbakan, "Yeniden Refahlı belediyelerde ibadet şuuruyla hizmet eden belediye başkanlarımızı göreceksiniz. 'Refah yerelden başlar' sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacağız ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz." diye konuştu.

 

KAYNAK: AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 401
  • Ümmet Şuuru* 1 ay önce Şikayet Et
    Halkımız ve Sn.Recep Tayyip Erdogan belediye kazanan tüm siyasi partilere bir fırsat vermiştir.2028 genel seçimine kadar kazandığınız yerlerde vatandaşa nasıl bir hizmet vereceksiniz görecez.2024 yerel seçimlerde görüldüki Ak partinin yerel yönetim stratejisinde köklü bir değişime ve yenilenmeye ihtiyacı var.Bir sonraki yerel seçime artık ittifaksız bir şekilde girilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Kızılelma 1 ay önce Şikayet Et
    Chpkk ya destek vererekmi yürüyeceksin yazıklar olsun ülkesini satan adam olarak tarihe geçtin
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki, Ak parti ve Mhp'ye oyların bir kısmı tepki olarak Yeniden Refah'a kaymış. Ak parti ve Mhp'liler kızgın olabilirler ama hatayı Fatih erbakan'a değil, biraz kendilerinde aramalılar. Ara sırada milletten bir şamar alıp kendine çeki düzen vermek iyidir. Tayyip Erdoğan'a yazık oldu, ne kadar Türkiye düşmanı varsa, sevindi, ona üzülürüm
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rahmetli Muhsin neden hala dillerde.Fatih Bey bunu iyice analiz etmelisin.
    Cevapla
  • Ahmet genc 1 ay önce Şikayet Et
    Yahu Allah aşkına sen iftar programında kürecik diyosun İncirlik diyorsun gemiler diyisun ama iftar programında fantayı içiyorsun yazıklar olsun nediyim sana…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde