Nevşin Mengü'den beklenmedik Erdoğan paylaşımı: Tek başına sırtladı!

Türkiye mahalli idareler seçimleri için sandık başına gitti. Muhalif gazeteci Nevşin Mengü, seçim sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı balkon konuşmasıyla ilgili beklenmedik bir paylaşım yaptı.

GİRİŞ 01.04.2024 05:57 GÜNCELLEME 01.04.2024 06:08
Bu Habere 267 Yorum Yapılmış

Son dakika Nevşin Mengü haberleri: Türkiye mahalli ve idari yerel seçimlerinde sandık başına gitti. 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyondan fazla seçmen oy kullanırken sandıkların yüzde 99,9'u açıldı. AK Parti ve Cumhur İttifakı, ilk kez bir seçimde CHP'den daha az belediye kazanırken, muhalif gazeteci Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Nevşin Mengü

'İLK KEZ BALKON KONUŞMASINA SADECE EŞİYLE ÇIKTI'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk defa bir seçim sonrası balkon konuşmasına yanında kurmayları olmadan çıktığına vurgu yapan Mengü,

"Erdoğan kazandığı seçimlerde balkon konuşmasını hep yanında kurmaylarıyla yaptı.

31 Mart gecesi ise balkona sadece eşi Emine Erdoğan'la çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan

YAŞANAN HEZİMETİ, SAHİPLENDİ, SIRTLANDI

Cumhur ittifakı açısından yaşanan hezimeti, sahiplendi, sırtlandı.

Etik olarak kendi açısından doğru olanı yaptı. Sonuçta her seçimde ne olursa olsun, partisi adına da ittifak adına da asıl yarışan hep Erdoğan oldu." dedi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 267
  • cem 3 hafta önce Şikayet Et
    cunku lider dogar lider olunmaz bu fark reis tedir
    Cevapla
  • Musa KULAÇ 3 hafta önce Şikayet Et
    Eyvallah. Bu da geçer ya hu
    Cevapla
  • uzun ince bir yol 3 hafta önce Şikayet Et
    ya zaten 2seçimdir kaybediyorsunuz. ahmet davutolu, binali ikiside kaybetti bişey olmaz
    Cevapla
  • Beyazıt 3 hafta önce Şikayet Et
    Temel süpersin
    Cevapla
  • Temel 3 hafta önce Şikayet Et
    Hiç sorma AKP kaç seçimdir kaybediyor hep kaybediyor. Zaten hiç kazanmadı ki! Şehir efsanesi işte. Hakikaten AKP diye bir parti ve Erdoğan diye bir başkanları mı vardı, ne? Bu sırada onlar kaybediyorsa ülkenin başındakiler kim? Halla halla kimdi ya? Ekrem'in vaatleri gibi unuttum ya :)
    Cevapla
  • Mustafa efendi 3 hafta önce Şikayet Et
    Evet ak parti olarak öz eleştiri ötesinde derin bir iç hesaplaşma yapmamız gerektiği ortadadır. Çok acı bir gerçeği vurgulamak isterim. Ak parti iktidarından sonra doğmuş olan ak partili ailelerin çocukları 31 martta chp ye oy verdi. Farazi bir söylem değildir gözlemlidir ispatlıdır. Söylenecek çok şey var ama neyse... Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil!
    Cevapla
  • Kendine gel 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne hezimeti ,ölüsü bile 800 belediye aldı. Chp 500 bile alamadı. Yarın kendiniz bile pişman olacaksınız. Kadrosuzluktan rezil olacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!