CHP'li başkan güne şükür namazı ile başladı

31 Mart Yerel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre yaklaşık yüzde 50 civarında oy alarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Akın, Balıkesir'in tarihi Zağnos Paşa Cami'nde sabah namazını kılarak şükür duasında bulundu.

GİRİŞ 01.04.2024 08:56 GÜNCELLEME 01.04.2024 10:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Balıkesir'de seçim yarışından zaferle ayrılan Ahmet Akın, sabah namazını Atatürk'ün hutbe okuduğu cami olarak da bilinen tarihi Zağnos Paşa Cami'nde kıldı.

Namaz sonrası cami cemaati ile sohbet eden Akın, Zağnos Paşa türbesine giderek dua okudu. İHA mikrofonlarına özel açıklama yapan Ahmet Akın, ilk icraatını açıkladı. Akın, "Memleketimize hayırlı olsun. Balıkesir aileme teşekkür ediyorum.

İlk olarak çalışan kardeşlerime, belediyede çalışan arkadaşlarıma huzur içinde işlerine devam edeceklerini kendilerine anlatmak istiyorum. Sıkıntı korku olmasın. Onları rahatlatalım. Bir yola çıktık, yolumuza devam edelim. Hayır duamızı yaptık. Memleketimize mahcup olmayacağız" dedi.

Kendisini cami bahçesinde gören vatandaşlar ise Ahmet Akın ile selamlaştı. Yaşlı bir teyze ise yanına yaklaşarak "Sen seçime giderken, ben sana 3 tane Ayetel Kürsi okudum. Allah yolunu açık etsin evladım" dedi. Akın, daha sonra sabah temizliği yapan belediye personelleri ile konuştu.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Murat altan 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah herkesin kalbine göre versin. Bütün dünyada gazzeye uygulanan vahşete müslümanlar susarken Hristiyan halklar hala ayakta. Kimin kalbi şevkatli kiminki imanlı kimse bilemez. Ancak yaradanımız bilir.
    Cevapla
  • sinan 4 hafta önce Şikayet Et
    inşlh hep böyle olur
    Cevapla
  • B.Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Gerçekten samimiyetle söylüyorum güzel bir şey artık bu ülkede chpnin dinsiz bir parti olarak görüldüğü dönemin sona ermesi gerekir.
    Cevapla
  • ali asaf islamoğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin başkan Allah yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
  • hüseyin 4 hafta önce Şikayet Et
    bırakın bu işleri be. chp kim namaz kim. herşey koltuk sevdası için. 2 gün sonra caminin önünden geçmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar