Niksar Belediye Başkanı'ndan anlamlı çağrı!

31 Mart seçimlerinde AK Parti’den aday olan ve Niksar Belediye Başkanı seçilen Semih Tepebaşı mazbatasını alır almaz örnek bir davranışta bulunarak tebrik ziyaretinde hediye getirmeyi düşünen hemşehrilerinden bağış yapmalarını istedi.

Niksar Belediye Başkanı'ndan anlamlı çağrı!
Niksar Belediye Başkanı'ndan anlamlı çağrı!
GİRİŞ 03.04.2024 18:22 GÜNCELLEME 03.04.2024 18:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Niksar Belediye Başkanı seçilen Semih Tepebaşı mazbatasını alır almaz örnek bir davranışta bulunarak herkese "helal olsun" dedirtti.

NİKSARLI YARDIMSEVERDİR

Başkan Tepebaşı paylaştığı mesajında; ‘’Kıymetli hemşehrilerim! Tebrik ziyaretleriniz kapsamında çiçek, çikolata veya çeşitli hediyeler getirmek yerine günlük 600 ihtiyaçlı ailenin yemek yediği Niksar Belediye Başkanlığı Aşevi başta olmak üzere, Mehmetçik Vakfı veya AFAD’a “Niksar Belediyesi” adına bağışta bulunmanız beni ziyadesiyle memnun edecektir. Bağışlayın, yüreklere ulaşsın. Niksarlı yardımseverdir.’’ ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN TEPEBAŞI’NA TAM DESTEK

Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı’nın bağış çağırısı kısa sürede hem Niksar’da hem de Niksar dışında yaşayan birçok hemşehrisi tarafından olumlu yorumlar aldı. Sosyal medya kullanıcıları Başkan Tepebaşı’nın davranışının tüm belediye başkanlarına ve kamu kurumlarına örnek olması gerektiğini belirtti. 

 

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • TURAB 4 hafta önce Şikayet Et
    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman TUTDERE de aynı davranışta bulunmuştu. Kıymetli dostlarım; Kutlama amacıyla tarafımıza çiçek göndermek yerine depremzede öğrencilerimizin eğitim masraflarında harcanmak üzere belediyemizin bu amaçla açılan hesabına bağışta bulunabilirsiniz. Desteğiniz ve duyarlılığınız için teşekkür ederim
    Cevapla
  • tek 4 hafta önce Şikayet Et
    helal olsun hemşerim
    Cevapla
  • Ayyildizim 4 hafta önce Şikayet Et
    Adam adammm ne de olsa Tohadliii...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi