İYİ Parti'de kurultay tarihi belli oldu

İYİ Parti'de olağanüstü seçimli kurultay 27 Nisan'da yapılacak. Seçim gecesi istifa edeceği iddia edilen Akşener'in aday olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

İYİ Parti'de kurultay tarihi belli oldu
İYİ Parti'de kurultay tarihi belli oldu
GİRİŞ 06.04.2024 14:39 GÜNCELLEME 08.04.2024 14:56
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İYİ Parti'de olağanüstü seçimli kurultay 27 Nisan'da yapılacak.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde alınan başarısız sonucun ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e dönük istifa çağrıları gündeme gelmişti. 1 Nisan'da açıklama yapan Akşener, partisini olağanüstü seçimli kurultaya götüreceğini açıklamıştı.

İYİ PARTİ'NİN YEREL SEÇİM KARNESİ

Geçtiğimiz sene yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra Millet İttifakı'ndan ayrılan İYİ Parti, bu seçimlere müstakil olarak girme kararı aldı. 

14 Mayıs 2023'teki genel seçimlerde yüzde 9,69'la 43 milletvekili çıkaran İYİ Parti'nin oyları yerel seçimde yüzde 3,77'ye geriledi. Partinin birinci çıktığı tek il ise Nevşehir oldu.

Akşener'den olağanüstü kongre kararıAkşener'den olağanüstü kongre kararı

İYİ Parti'de ilk aday belli oldu! İhracı istenmişti, adaylığını açıkladı...İYİ Parti'de ilk aday belli oldu! İhracı istenmişti, adaylığını açıkladı...

İsmail Saymaz: Akşener istifa edecekti, yakın çevresi vazgeçirdiİsmail Saymaz: Akşener istifa edecekti, yakın çevresi vazgeçirdi

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Deli 3 hafta önce Şikayet Et
    Eveveet fötöden haber var demektir Yani İsrail ABD İngiliz den talimat vaaar Bekleyip göreliiiim
    Cevapla
  • xy01 3 hafta önce Şikayet Et
    rabbim bizi şeytandan koru
    Cevapla
  • Erdinc 3 hafta önce Şikayet Et
    Bunlara siyaset nedir diye sorun? Cevabı alın. Peki siz cevabı verdiğiniz gibi misiniz diye sorun bakalım ne cevap verecekler.
    Cevapla
  • mhrrm.dgl 3 hafta önce Şikayet Et
    gideceksen git sende oyuncak ettin siyaseti.
    Cevapla
  • Mahmut 3 hafta önce Şikayet Et
    Apla hadi sen git evde torun sev artık,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu