Kılıçdaroğlu'ndan iddilara cevap: Alana çıkmadım, doğrudur

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu, parti aleyhine çalıştığı yönündeki iddialara cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Ben alana çıkmadım, doğrudur. Çünkü partinin böyle bir geleneği yok" dedi, talep gelen yerlerde ise destek verdiğini söyledi.

GİRİŞ 07.04.2024 10:44 GÜNCELLEME 07.04.2024 10:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisiyle ilgili olarak 31 Mart Yerel Seçimleri üzerinden ortaya atılan iddiaya yanıt verdi. 

Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde CHP aleyhine çalıştığı yönündeki sözkonusu iddia için “Parti aleyhine çalışma iddiası akıl dışı bir şey” dedi.

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu;

“Ben alana çıkmadım, doğrudur. Çünkü partinin böyle bir geleneği yok. Ama ben bazı belediye başkanlarımızın seçim çalışmalarına görüntülü olarak katıldım. Yani belediye başkanları talep ettiler, ‘Görüntülü katılabilir misiniz?’ diye. En azından buna ‘Olur’ deyip görüntülü katıldım, CHP’li belediye başkan adayına oy verilmesini istedim. Elazığ benim liseyi okuduğum kent. Burada CHP kazansın diye ilde yayın yapan üç televizyonun ortak yayınına katıldım. Dolayısıyla bir genel başkanın, parti aleyhine çalışması zaten akıl dışı bir şey. Bu biraz önyargılardan kaynaklanan veya AKP’nin trolleri tarafından yapılan bir çalışma diye söyleyebilirim. Yoksa aklı başında olan birisi bilir ki CHP’liler kendi partililerinin başarısı için çalışırlar. Zaten işin doğası da bunu gerektirir.”

Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e İmamoğlu uyarısı: ‘Ona dikkat et’Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e İmamoğlu uyarısı: ‘Ona dikkat et’

'Tarih affetmeyecek' dedi, canlı yayın karıştı: Yüzde 37 kimin oyu?'Tarih affetmeyecek' dedi, canlı yayın karıştı: Yüzde 37 kimin oyu?

Baba-oğul arasına kara kedi girdi! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu aramamışBaba-oğul arasına kara kedi girdi! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu aramamış

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi paylaşmıştı.

Tv100’de Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında konuşan Sevinç, şunları söylemişti;

"19 Mart günü bir gazeteci arkadaşımız İhsan Akdemir, Kemal Beyi çalışma ofisinde ziyaret ediyor. Şöyle bir diyalog geçiyor; 'Sizin CHP’nin adaylarına destek verme beklentiniz var. Niye destek vermiyorsunuz? Aranızın iyi olduğu adaylara gidip destek verseniz sahada' diyor. Kemal Bey’in ifadesi şu 'Sahaya çıkarsam yenilgiyi bana yüklerler. Seçimi kaybediyorlar' demiş."

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Hasan doğru 3 hafta önce Şikayet Et
    Türk olmayan gayri müslimler den bu ülkeye kaos gelir, bölünme parçalanma gelir, kan gözyaşı gelir, sömürü gelir, mandacılık gelir.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    hiç sevmem ama yaptığı bir hareket bugünün chp başarısı oldu altılı koalisyon ile sağ seçmene sola oy verme alışkanlığı kazandırdı ittifak dagilsa da sağ seçmen ak parti gitsin de dedi Bu aliskanlikla sola oy verdi
    Cevapla
  • murat 3 hafta önce Şikayet Et
    seçim öncesi chp de kurultay sesleri yükseliyordu kk de tekrar koltuga dönerim hesabı içindeydi hesap tutmadı
    Cevapla
  • Bayram 3 hafta önce Şikayet Et
    herkes kendini fasulye gibi nimetten sayıyor al birini vur ötekine şekil farklı zihniyet aynı
    Cevapla
  • yazıcı 3 hafta önce Şikayet Et
    Kandilden destek aldınız chp başarılı değil Akp seçmeni sarı kart gösterdi sandığa gştmeyerek chp nin bir tane başarılı işi pirojesini bilen varmı gören varmı????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...