Hangisi lüks ve şatafat? CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin makam odası gündemde

Sancaktepe Belediye binasının lüks şekilde inşa edildiği ve başkanlık makamında jakuzi bulunduğu iddiası fonlu medyadaki görüntülerle çürürken, belediye binası olarak lüksün CHP eliyle oluşturulduğu Büyükçekmece örneğiyle gösterildi.

Hangisi lüks ve şatafat? CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin makam odası gündemde
Hangisi lüks ve şatafat? CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin makam odası gündemde
GİRİŞ 17.04.2024 13:40 GÜNCELLEME 17.04.2024 14:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi’nin DEM Parti ile ittifak yaparak kazandığı İstanbul’un Sancaktepe ilçesindeki yerel seçimlerin ardından başlatılan lüks algısı yerle bir oldu. Sancaktepe belediye binasında başkanlık makamının 6 bin metrekare olmadığı ve içerisinde jakuzi bulunmadığı, görüntüleriyle ortaya çıktı. CHP’nin hiçbir hakikate dayanmayan söylemi Sancaktepe’de yerle bir olurken, “lüks”, “şatafat”, “yavru saray” tabirlerine uyacak belediye binasını, CHP zihniyetinin 30 yıldır yönettiği Büyükçekmece’de oluşturduğu belirtildi.

HANGİSİ YAVRU SARAY?

Büyükçekmece Belediyesi’nin 1994’ten beri yöneten CHP’li Hasan Akgün’ün 8 yılda inşa edebildiği yeni belediye binası Sancaktepe’yi gölgede bırakıyor.

CHP medyasının Sancaktepe Belediye binası için kullandığı “yavru saray” nitelemesine daha uygun olduğu görülen Büyükçekmece Belediye binasının 21 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulduğu bildirildi.

Başkanlık makam odasının Sancaktepe’ye kıyasla daha büyük ve daha lüks eşyalarla donatıldığı belirlendi.

Rüşvet ve yolsuzluklarla anılan Büyükçekmece Belediyesi’nde lüks bina ile ilgili fonlu medyanın davet edilip başkanlık makamının banyo gibi bölümlerine kadar görüntülenmesi bekleniyor.

2017 yılında açılan yeni Büyükçekmece Belediye binasının içerisindeki lüks bölümlerin bu zamana kadar medyaya servis edilmemesi manidar karşılanıyor.

İşte CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ve fonlu medyanın "lüks" dediği Sancaktepe Belediye binası ile Büyükçekmece Belediye binasının görüntüleri:

Sancaktepe Belediye binası

Büyükçekmece Belediye binası

Sancaktepe makam odası

Büyükçekmece makam odası

Sancaktepe toplantı odası

Sancaktepe toplantı odası

Büyükçekmece toplantı odası

Sancaktepe Belediye binası

Büyükçekmece Belediye binası

HALA ALGI PEŞİNDELER

Büyükçekmece Belediyesi ve CHP'nin diğer belediye ve yönetim yerlerinde oluşturulan lüks düzenini görmezden gelen Sözcü gazetesinin, olmayan lüks üzerinden oluşturduğu algı operasyonu ise böyle manşete yansıtıldı:



  •  
KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 25
  • Gelgari 1 hafta önce Şikayet Et
    Eyer deprem olursa 18 milyon kişi için acı bilanço hiç bir belediye hakkaniyetli değil bir çözüm ile istanbul u yenileme vakti bence zaman yok
    Cevapla
  • metin Yalçın 1 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul'da deprem olsun devlette bulunan bir zerre hakkımı verirseniz hakım haram olsun deprem için hazırlık yapmayana acınmaz
    Cevapla
  • *ekrem* 1 hafta önce Şikayet Et
    hırsızlar daima c h p k k da bulunur ve seni hırsızlıkla suçlar ki kendisini gizleyebilsin vatan millet yerli ve milli düşmanı c h p k k
    Cevapla
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Belediyelerin yetkileri de butceleride kesinlikle tırpanlamalı. Bu iş çığırından çıktı
    Cevapla
  • Mtn 1 hafta önce Şikayet Et
    Neden belediye başkanlarını devet atamıyor valiler gibi,aza ları üyeleri vatandaş seçsin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...