Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı

Sancaktepe Belediyesi makam odasını medyaya açan CHP’li Alper Yeğin’in yalanları bir bir ortaya çıktı.

GİRİŞ 16.04.2024 13:44 GÜNCELLEME 16.04.2024 18:02
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin HDP/DEM Parti desteğiyle kazandığı Sancaktepe Belediyesi’nin başkanlık makamında jakuzi bulunduğu yalanı ortaya atılmıştı. Eski Başkan Şeyma Döğüncü’nün sert tepki gösterdiği iftira üzerine başkanlık makamını medyaya açacağını duyuran CHP’li Alper Yeğin bugün belediye binasında fonlu medyayı tek tek ağırladı.

Fondaşların sıraya dizildiği Sancaktepe Belediyesi’nde jakuzi bulunduğuna dair bir görüntü gösterilemedi. Jakuzinin yalan olduğunu bizzat CHP’li Alper Yeğin itiraf etmek zorunda kaldı.

CHP’li Yeğin, “başkanlık makamının 6 bin metrekare gibi devasa boyutta olduğu" iddiasının uydurma olduğunu da yayında ağzından kaçırdı.

JAKUZİ YALANI BÖYLE ORTAYA ÇIKTI... CHP’Lİ YEĞİN KIVIRDI

Sözcü TV’den İsmail Saymaz’ı ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in, “Bir de şu meşhur jakuzinin bulunduğu yere gidelim.” sorusu üzerine afalladığı görüldü.

Araya giren CHP'li Alper Yeğin, “Jakuzi demeyelim ona artık” karşılığını verdi.

Saymaz, “Jakuzi olduğu iddia edilen banyo tesisi diyelim” diye düzeltmeye çalışırken Yeğin, “Kendi fikrimi söyleyeyim, jakuziyle bunun olması arasında hiçbir fark yok. Jakuzi de olsa aynı.” diyerek adeta kıvırdı.

Sözcü TV’nin ardından, CHP’den aktarılan paralarla yayın yaptığı öne sürülen bir diğer medya kuruluşu Halk TV odaya alındı.

Halk TV canlı yayında da muhabire makam odasını gezdiren Alper Yeğin, jakuzi bulunduğuna dair bir görüntü gösteremedi.

‘6 BİN METRKARE’ SÖZÜNÜ UYDURMUŞ: “ELİME METRE ALIP ÖLÇMEDİM”

Halk TV yayınında makam odasının “6 bin metrekare” olduğu iddiasının temelsiz bir söyleme dayandığı belgelendi. CHP’li Alper Yeğin, Halk TV muhabirine, “Bu 6 bin metrekare sözü benim 2018’de kullandığım bir rakam. Ben belediye meclis üyesi iken bu binanın 30 bin metrekareden oluştuğunu, 6 bin metrekare her katın olduğunu anlatan bir belediye başkanı vardı... Ben oradan esinlenip söyledim. Yoksa elime metre alıp projesini açıp burayı incelemedim yani.” diyerek o iddianın da yalan olduğunu itiraf ediyor.

TOPLANTI ODASINA BİLE GİZEM KATMAYA ÇALIŞTILAR: “BURADA NE YAPILDIĞI BİLİNMİYOR!”

Saray yavrusu”, “Şatafatlı başkanlık katı” ifadeleriyle yapılan Halk TV haberindeki görüntülerde, başkanlık makamının bulunduğu kattaki toplantı odası, halkla ilişkiler odası, misafir bekleme salonu gibi mekanların “başkanlığa ait odalar, ne yapıldığı bilinmeyen odalar” gibi anlatılması dikkat çekti.

ERDOĞAN’IN FOTOĞRAFINI İNDİRMİŞLER

Halk TV’de başkanlık koltuğunun haricinde halk buluşmalarının yapıldığı ve 9 sandalyenin yer aldığı makam odasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yerine bayrak yerleştirildiği, sadece Atatürk görselinin bırakıldığı görüldü.

Öncesi:

Sonrası:

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den 'belediyede jakuzi' iddiasına tepkiEski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den "belediyede jakuzi" iddiasına tepki

Rest çekmişti! Şeyma Döğücü'den bir açıklama daha geldi: Hakkımı helal etmiyorum!Rest çekmişti! Şeyma Döğücü'den bir açıklama daha geldi: Hakkımı helal etmiyorum!

Sancaktepe'deki 'jakuzi' gerçeği ortaya çıktı! Necati Özkan böyle kıvırdıSancaktepe'deki 'jakuzi' gerçeği ortaya çıktı! Necati Özkan böyle kıvırdı

'Jakuzi' iddialarına belediye binası önünde tepki: İftira, ahlaksızlık!'Jakuzi' iddialarına belediye binası önünde tepki: İftira, ahlaksızlık!

Eski Başkan Şeyma Döğücü 'aşağılık iftiraya' ateş püskürdü: Hesap verecekler!Eski Başkan Şeyma Döğücü 'aşağılık iftiraya' ateş püskürdü: Hesap verecekler!

'Jakuzi' iddialarına sert yanıt: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...İsmail Erdem'den 'jakuzi' iddialarına sert cevap: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...

_________

AK PARTİ'Lİ ERDEM ALGIYA KARŞI SANCAKTEPE'DE YAPILANLARI TEK TEK SIRALADI

Sancaktepe Kurucu Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Belediye hizmet binası en az 200 yıl Sancaktepe halkının ihtiyacına cevap verecek şekilde imar edilmiştir. Belediye binası aynı zamanda afet koordinasyon merkezidir.” diyerek gerçekleri ortaya koydu. Erdem, Sancaktepe’de gerçekleştirdikleri devasa hizmetleri tekrar hatırlattı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 144
  • Kadir 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayatı hikaye bunların.Jakuzi dedikleri basit bir duş.
    Cevapla
  • halil ibrahim atış 1 hafta önce Şikayet Et
    8 başkan yardımcısı ve her yardımcının odasında banyo ne alka
    Cevapla
  • *ekrem* 1 hafta önce Şikayet Et
    bütün kötülüklerin ana merkezi c h p dir yalan talan algı tiyatro p k k nın uşak lıgı l g b t nin ana yuvası ve koruyucusu böyle bir zihniyetten vatana millete hayır gelir mi normal c h p k k
    Cevapla
  • Umut 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP nin her sözü gibi bu da yalan çıktı
    Cevapla
  • T.C 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben anlamadım, chp li olmak için illede 3 kâğıtcı mı olmak gerekiyor, içlerinde acaba 1 tanede olsa doğru dürüst ve vicdanlı insan yokmu ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!