Rest çekmişti! Şeyma Döğücü'den bir açıklama daha geldi: Hakkımı helal etmiyorum!

Sancaktepe Belediyesi binasında lüks makam odası bulunduğu ve içerisinde “jakuzi” yer aldığı yalanının baş aktörlerinden gazeteci Şaban Sevinç, canlı yayında Şeyma Döğücü’nün hukuki işlem başlatacaklarını duyurmasının ardından özür diledi.

GİRİŞ 09.04.2024 01:44 GÜNCELLEME 09.04.2024 10:59
Bu Habere 377 Yorum Yapılmış

Son dakika Şeyma Döğücü haberleri: Türkiye mahalli ve idari yerel seçimlerinde sandık başına gitti. 34 siyasi partinin katıldığı, 61 milyondan fazla seçmenin oy kullandığı seçimde AK Parti'den, CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesiyle ilgili ortaya atılan "jakuzi" iddialarına tepkiler sürüyor.

Sancaktepe Belediyesi eski Başkanı Şeyma Döğücü

Sancaktepe Belediyesi eski Başkanı Şeyma Döğücü, belediye binasındaki başkan odasında "jakuzi" iddialarına ateş püskürerek suç duyurusunda bulunan Şeyma Döğücü'den yeni bir açıklama daha geldi.

Tv100 canlı yayınına katılan Döğücü şu ifadeleri kullandı;

'BENİM İTİBARIMLA OYNADILAR, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'

"Orada Şaban Sevinç dahil internetten alınmış jakuzi paylaşarak bizim başkanlık katında jakuzi yaptırdığımızı söylediler. Buna 1 milyonun üzerinde yorum geldi.

Buna herkesi o kadar inandırdılar ki. Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum.

'BİZİM ŞATAFATLA, LÜKSLE İŞİMİZ OLMAZ'

Beni çok üzdüler. Böyle bir şey olması mümkün değil. Buna nasıl inanıyor insanlar gerçekten hayretlerle karşıladım. Bizim şatafatla, lüksle işimiz olmaz.

Biz vatandaşımızın her daim yanındayız. Sancaktepe'ye gitsinler, oradaki tüm insanlara sorsunlar. Benim nasıl bir başkan olduğumu görsünler.

Vatandaşın, halkın yanında bir başkan olarak 5 yıl süresince elimin, yüzümün akıyla bir kadın başkan olarak siyasetin tüm pisliklerine rağmen çok başarılı bir belediye başkanlığı yaptığımı da ifade etmek istiyorum.

SEVİNÇ DAVAYI DUYUNCA GERİ VİTES YAPTI

CHP'li Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen gazeteci Şaban Sevinç, canlı yayında Şeyma Döğücü'den özür diledi.

Şeyma Döğücü'nün iftirayı yayan kadroda Şaban Sevinç'in de yer aldığına vurgu yaptığı konuşmasında "Gerekli tüm hukuki işlemleri hazırladım. Gidip orada tespit de yaptıracağım. Orada 6 bin metrekare üzerine kurulu bir belediye binası yok.” ifadelerini kullanmasının ardından Sevinç'ten geri adım geldi.

Sevinç, "Ben de evet bir tweet attım. Sonra olayın doğru olmadığını öğreninde tweetimi sildim.” dedi. Şeyma Döğücü'nün "Kimse benden özür dilemedi." karşılığını vermesi üzerine Şaban Sevinç, “Ben kendi adıma özür diliyorum. Dediğim gibi anlar anlamaz tweetimi sildim." ifadesini kullandı.

İşte Şaban Sevinç'in o yalanı:

'Jakuzi' iddialarına belediye binası önünde tepki: İftira, ahlaksızlık!'Jakuzi' iddialarına belediye binası önünde tepki: İftira, ahlaksızlık!

'Jakuzi' iddialarına sert yanıt: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...'Jakuzi' iddialarına sert yanıt: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...

Sancaktepe'deki 'jakuzi' gerçeği ortaya çıktı! Necati Özkan böyle kıvırdıSancaktepe'deki 'jakuzi' gerçeği ortaya çıktı! Necati Özkan böyle kıvırdı

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü NecatiÖzkan, Sancaktepe Belediyesi'ne yaptığı ziyaretle ilgili konuşarak 6 bin metrekarelik başkanlık odasının bulunduğunu ve odanın içinde 200 metrekarelik mutfakla jakuzi bulunduğunu söylemişti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 377
  • A.Gökgöz Konya 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Şeyma Döğücü başkanım bunların hellalikle falan işleri yok hayatları haram zaten üzme kendini
    Cevapla
  • Melda 2 hafta önce Şikayet Et
    Şaban bey 'jakuzi var' '6 bin metre kare bina' diyenlere sakin olun. Abartmayın. Darbe değil ya! Mı demiştir. Yoksa tüm kafadaslari gibi mal bulmuş magribi havasında sevinç naralari mi atmıştır! İnsanların namus ve haysiyetine uzanan diller kamu önünde hesap vermeli.
    Cevapla
  • Merve 2 hafta önce Şikayet Et
    Sakinmis! Gülüp gecinmis! Jakuzi var mı yok mu tartismasiymis! Darbe değilmiş ya! Yok yaaaa! 1 milyon yorum, hakaret! Bu da itibara darbedir! Bir hanımefendiye yapılan çirkin bir iftiradır! Ailesine, iffetine, inancına, dini mubini İslam'a alçakça saldırıdır. Elbette ağır bir karşılığı olmalıdır.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 hafta önce Şikayet Et
    Konu ile ilgili herkese dava açınız. Muhataplarınızın helal haram diye bir dertleri yok ki; ''Hakkımı helal etmiyorum'' diyorsunuz. Yargıda hesaplaşınız bu yalancılarla...
    Cevapla
  • Osman evci. 2 hafta önce Şikayet Et
    Camur at tutmazsada ixi kalir. Seyma baskan favadan vazgecmemeli .sonuna kadar gtmeli. Basin mensuplari ilesancaktepe belefiyesine gidip olayi yerinde inceletmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...