CHP'nin yalanı elinde patladı! AK Parti'den alçak iftiralara tepki: Ahlaksızlık!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin eski başkanı Şeyma Döğücü üzerinden yürütülen algı operasyonları ve iftiralara sert tepki gösterdi.

CHP'nin yalanı elinde patladı! AK Parti'den alçak iftiralara tepki: Ahlaksızlık!
CHP'nin yalanı elinde patladı! AK Parti'den alçak iftiralara tepki: Ahlaksızlık!
GİRİŞ 17.04.2024 18:42 GÜNCELLEME 17.04.2024 18:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye mahalli ve idari yerel seçimlerinde sandık başına gitti. 34 siyasi partinin katıldığı, 61 milyondan fazla seçmenin oy kullandığı seçimde AK Parti'den, CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesiyle ilgili ortaya atılan "jakuzi" iddialarının yalan olduğu ortaya çıktı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, eski başkan Şeyma Döğücü üzerinden yürütülen algı operasyonlarına "Ahlaksızlık" diyerek tepki gösterdi.

Yalan, iftira ve algı siyasetinin CHP'nin DNA kodlarında olduğunu vurgulayan Kabaktepe resmi X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

'CHP, İFTİRALAR VE YALAN ÜSTÜNE YALANLAR İLE KÖHNEMİŞ ZİHNİYETİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ'

"Hep söylüyoruz; ‘Siyasi partilerin de DNA’sı vardır!’

CHP zihniyetinin yalan, iftira ve algı siyasetine dair DNA kodları bu defa Sn. Şeyma Döğücü Hanımefendi ve Sancaktepe Belediyesi üzerinden partimizi yaftalama çalışmaları ile ortaya çıktı.

Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktıSancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı

Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadıJakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı

CHP, gerçekten uzak iddialar ve iftiralar, komik tavırlar, ve yalan üstüne yalanlar ile köhnemiş zihniyetini bir kez daha gösterdi.

'BİR KADINA İFTİRA ATMAK ANCAK BU ZİHNİYETE YAKIŞIRDI'

Zaten; olmayan bir jakuzi üzerinden bir kadına iftira atmak, ancak bu zihniyete yakışırdı!

CHP’li siyasetçiler; artık bu tarz-ı siyasetin ahlaksızlık olduğunun farkına vararak, yalan yerine hizmet üretmeye yönelmeli.

Sancaktepe’ye giderek çekim yapan gazetecilerde de en ufak bir meslek etiği var ise; aynı üslup ve aynı pervasız tavırla CHP’li belediye başkanlarının makam odalarını da çekmeli.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi'ne yaptığı ziyaretle ilgili konuşarak 6 bin metrekarelik başkanlık odasının bulunduğunu ve odanın içinde 200 metrekarelik mutfakla jakuzi bulunduğunu söylemişti. 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ertuğrul 1 hafta önce Şikayet Et
    Chpkk da ahlak vicdan mi var ki ben hiç görmedim
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Yeter bu algı yaratma çamur atma bitmiyor bilakis artan tempo ile devam ediyorlar bıktık yeni bir kanun düzenlemesi yapılmalı ve hızlı bu olaylara müdahale süpürme harekatı gibi yapılmalı yeter yapanın yanına kalmasın
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Karşıkı tarafın en büyük zaferi algı yaratmak çamur atmak dezenvaksiyon yaratmalarında inanın bunda çok başarılı oldular malesef bir çök zamanda yapanların yanına kar kaldı cumhurbaşkanımızın yerinde olsam sadece bunlarla ilgili çok etkili bakanlık ayarında çok donanımlı çok gğçlü bir ekip oluştururum çünlü karşı tarafın en büyük başarısı bu ve malesef çokda başarılı oldular halende arta
    Cevapla
  • Bülent duman 1 hafta önce Şikayet Et
    Hesap sorulsun, sormayanlar da suçludur
    Cevapla
  • harun 1 hafta önce Şikayet Et
    mahsum kapalı bacılara iftira atıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek