Eski Başkan Şeyma Döğücü 'aşağılık iftiraya' ateş püskürdü: Hesap verecekler!

Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Binasında "Jakuzi" bulunduğu iddialarıyla ilgili sert bir duyuru yaptı. İddialara "aşağılık iftira" diyen Döğücü, "Operasyon ayakları hukuk önünde hesap verecek" dedi.

GİRİŞ 07.04.2024 22:35 GÜNCELLEME 08.04.2024 09:38
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Son dakika Sancaktepe haberleri: Türkiye mahalli ve idari yerel seçimlerinde sandık başına gitti. 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyondan fazla seçmen oy kullandı.

Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü

ESKİ BAŞKAN DÖĞÜCÜ'DEN İDDİALARA SERT YANIT

Sandık sonuçlarının ardından İstanbul'da AK Parti'den, CHP'ye geçen ilçelerden biri olan Sancaktepe Belediyesiyle ilgili ortaya atılan iddialara yönelik Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den çok sert bir açılama geldi.

'AŞAĞILIK İFTİRALAR'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın "Jakuzi" iddialarını "Aşağılık iftiralar" şeklinde nitelendiren Döğücü, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda,

"İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatılmıştır.

Ben de gerekli hukuk savaşımı başlatıyorum. Bu trollerin karşısında dik duracağım.

Bu yalanların kaynağı, bu yalanları yayanlar, aşağılık iftiranın daha çok yayılması için reklam verenler, buna İBB'nin parasını harcayanlar ve tüm diğer operasyon ayakları hukuk önünde hesap verecek.

Kamuoyuna saygılarımla" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi'ne yaptığı ziyaretle ilgili konuşarak 6 bin metrekarelik başkanlık odasının bulunduğunu ve odanın içinde 200 metrekarelik mutfakla jakuzi bulunduğunu söylemişti.

'Jakuzi' iddialarına sert yanıt: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...'Jakuzi' iddialarına sert yanıt: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den 'belediyede jakuzi' iddiasına tepkiEski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den "belediyede jakuzi" iddiasına tepki

Sancaktepe'nin önceki dönem Belediye Başkanı Şeyma Döğücü iddialar üzerine "Mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • Solhanlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Jakuzi var diyen mahlukat da ne ar var, ne haya, yalan söyleyen eğer zerre kadar insanlık varsa biraz utanır, sıkılır. Ama nerde bunlarda işleri gücü yalan, algı.
    Cevapla
  • Dadas 3 hafta önce Şikayet Et
    Stadyumda yargılanmalanacaksiniz
    Cevapla
  • -Mahmut 3 hafta önce Şikayet Et
    Doğru yanlış bilmiyorum ama bizim oylarla bize ihanet edersiniz en tepedekinden en aşağısına anlatmak istemiyorum yeterince canımızı sıktınız. Millet ancak cüzdanına dokunulunca 3-4 dönem sonra uyandı. Belediyeler AKP si CHP si aynı ye babam ye yeme yöntemleri farklı sadece fark bu.
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP hiçbir zaman hesap vermemiştir. Yüzde 25 hep korumustur. Siz chp li değilseniz bilin ki kendi ayağınıza sıktınız.
    Cevapla
  • Recep 3 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Şeyma hanım haklı davanızdan şakın vazgeçmeyin ts Avrupa insan hakları mahkemesine kadar gidin sosyal demokrat geçinen şeçenide seçilenide iftira atmasın eğer atacaksa bir söyleşin bin düşünsün beyler
    Cevapla
  • Mut 3 hafta önce Şikayet Et
    Necati Özkan ,aslında kendisinin banyoda düşeceğini söylemek istemiş olabilir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!