İYİ Parti'den kurultayla ilgili önemli karar

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nı, 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresium'da gerçekleştirileceğini duyurdu.

İYİ Parti'den kurultayla ilgili önemli karar
İYİ Parti'den kurultayla ilgili önemli karar
GİRİŞ 24.04.2024 19:59 GÜNCELLEME 24.04.2024 20:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayını, 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresium'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

"HERHANGİ BİR PROVOKASYONA İZİN VERİLMEYECEK"

Olgun, sosyal paylaşım sitesi Twittir hesabından yaptığı paylaşımda, “Organizasyon komitesi ve Genel Başkan adayları, Koray Aydın'ı temsilen Yetkin Öztürk, D.Musavat Dervişoğlu'nu temsilen Buğra Kavuncu, M. Tolga Akalın'ı temsilen Rıdvan Uz beylerin katılımlarıyla yapılan toplantıda, Aday temsilcilerince hiçbir şerh ve itiraz beyanında bulunulmaksızın varılan komite kararı üzerindeki ortak görüş doğrultusunda, Salonun fiziki şartları ve kapasitesi de dikkate alınarak; Kurultay delegeleri, İl, İlçe ve Belediye Başkanlarımız ile önceki dönem milletvekillerimiz dışında katılımcı davet edilmemesi kararlaştırılmıştır. Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken İYİ Parti ailesi olarak Kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim” ifadelerine yer verdi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • İP. 1 hafta önce Şikayet Et
    Böyle bir partimi kaldı?Bu gün bir teyze CHP ye geçti,kalan Vekillerde oraya buraya geçer,kapatın dükkanı,bir parti azalsın,birde Ağıroğlu parti kurar,işlem tamam.
    Cevapla
  • hakan 1 hafta önce Şikayet Et
    Akşener bir başbakan bile olamadan gidiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı