Erdoğan AYM'deki törene katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesinin (AYM) 62'nci kuruluş yıl dönümü ile yeni üyesi Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.

Erdoğan AYM'deki törene katıldı
Erdoğan AYM'deki törene katıldı
GİRİŞ 25.04.2024 16:20 GÜNCELLEME 25.04.2024 16:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    en kısa zamanda kaldırılması gereken bir kurum. kanunların anayasa gereklerine göre denetlemek görevini bırakıp, kendini kanun koyucu ve asli mahkeme yerine koyan ve karar veren ve ikilik çıkararan, bu kurum ya ıslah edilmeli veya kapatılmalıdır kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Ak Partili 1 hafta önce Şikayet Et
    Yabancı ülke İnsanları Gitsin EYT Yaşı Erkeklerde 55 kadınlarda 50 olsun Yabancılar Giderse Kiralar da Düşer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor