Bakan Fidan Yunan mevkidaşıyla Londra'da görüştü

Son dakika haberine göre; Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakanları Londra’da bir araya geldi. Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in Ankara ziyaretinin hazırlıkları ele alındı.

Bakan Fidan Yunan mevkidaşıyla Londra'da görüştü
Bakan Fidan Yunan mevkidaşıyla Londra'da görüştü
GİRİŞ 27.04.2024 20:26 GÜNCELLEME 27.04.2024 20:27

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Londra'da Yunanistan Dışişleri Bakanı ile görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

GÖRÜŞMEDE ELE ALINAN KONULAR

Keçeli sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Yunanistan Başbakanı'nın önümüzdeki dönemde Ankara’ya yapacağı ziyaretin hazırlıkları kapsamında, Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakanları bugün Londra'da bir toplantı gerçekleştirdi.

Görüşmede, ikili ilişkilerin yanısıra bölgesel ve uluslararası konular da ele alındı."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması
Türkiye'nin CDS puanı açıklandı! 2020'den bu yana en düşük seviyeyede!