Vatan Partisi 'Milli Devlet Bildirgesi'ni açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisince hazırlanan "Milli Devlet Bildirgesi"ni, düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Vatan Partisi 'Milli Devlet Bildirgesi'ni açıkladı
Vatan Partisi 'Milli Devlet Bildirgesi'ni açıkladı
GİRİŞ 28.04.2024 15:25 GÜNCELLEME 28.04.2024 15:25

İzmir'deki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Perinçek, "Milli Devlet Bildirgesi"ni, toplumun tüm kesimlerinin değerlendirmesine sunduklarını söyledi.

Bildirge ile Vatan Partisinin bir kampanya ve seferberlik başlattığını, tüm kesimleri bu bildirgeyi imzalamaya davet ettiklerini ifade eden Perinçek, şunları kaydetti:

"Milletimizin, devletimizin güvenliği, vatan topraklarının bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti'nin tekliği ve iki yüzyıldır devam eden milli demokratik devrimimiz için, Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kemalist devrimimizi kesin zafere ulaştırmak için milletimizi birleşmeye, üretim devrimi için seferber olmaya davet ediyoruz. Bütün Türkiye'nin öncülerini, Türkiye'nin geleceği konusunda karar sahiplerini ve vatan için millet için kendisini adamış bütün insanlarımızı Vatan Partisinde örgütlenmeye davet ediyoruz."

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar! Aylin Karakuş Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı
Mete Gazoz altın madalya kazandı!