CHP'de tartışılan karar! Aslı Baykal'dan tepki: AK Parti'de böyle bir şey göremezsiniz

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'nin üyelerle ilgili çalışmasına 'Nazi' benzetmesi yaparak tepki gösterdi.

GİRİŞ 11.05.2024 11:11 GÜNCELLEME 11.05.2024 11:28
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

CHP, yerel seçimlerin ardından “parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağı” duyurulmuştu. Fişleme olarak görülen uygulamaya Aslı Baykal da ‘Nazi' benzetmesi yaparak tepki gösterdi.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baykal: "Bu birbirine düşürücü yazı örgütlere gönderilsin sonra da emekliye, öğretmene 'ben demokratım gelin miting yapalım' densin. 'Nazi Almanyası'nda komşuları, aileleri ve arkadaşları hakkındaki bilgileri Gestapo'ya aktaran vatandaşlar ödüllendirildi. Buna bilgilendirme deniyordu. Demokrat değil diye eleştirdikleri AK Parti'de böyle birbirine düşürücü bir yazı asla gönderilmez. Bu zihniyeti bir de ülke yönetiminde düşünsenize. Kimsenin bilgi vereceğini ummuyorum ama ihraç edilenlere ve edileceklere geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Emekli2001 1 hafta önce Şikayet Et
    Bugün bu zihniyet ve düşüncelerin ATATÜRK'Ü anlamadıklarını göstermektedir.Çok acı bir gerçek!.
    Cevapla
  • Enver Arslan 1 hafta önce Şikayet Et
    Aslı hanım siz onları bizden daha iyi biliyorsunuz, çünkü içlerindesiniz. CHP artık eski CHP değil. Ülkenin yönetimine talip olan bir muhalefet partisi, ülkeyi bölüp parçalamak isteyen, Atatürk, bayrak, istiklal marşı , gibi milletin değerlerine düşman olan zihniyet ile birlikte yol yürüyorsa, sizlerin orada olmamanız lazım. Rahmetli babanız sağ olsaydı, bunlara asla müsaade etmezdi.
    Cevapla
  • Tahsin baysal 1 hafta önce Şikayet Et
    Doğruyu söylersen hizipci oluyorsun nolmuş babası iyi bir devlet adamıydı iyibir atatürkcüydü
    Cevapla
  • Emekli 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah bunlara iktidarı nasip etmesin inşallah. Bunlar taksime darağacı kurar insanları ipe gönderirler.Adamlarin ruhunda faşistlik damarı var
    Cevapla
  • Movsar 1 hafta önce Şikayet Et
    Suriye de ki Nusayri Alevileri gibi Müslümanları KATLİAM ederler....not edin unutmayın..
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Aslı hanım sizin gibi milli olan ulusalcı terör sevicilere oldukça mesafeli gerçek Atatürkçü sosyal demokrat chp lilere o kadar hasret kalmışız ki sizin gibiler çıkınca kırılan üümitlerim yeşeriyor rabbim tamda sizin gibi olan chp lilerin sayılarını çoğaltsın işallah umudumuz kaybetmiyoruz işallah o günleri yeniden göreceğiz
    Cevapla
  • Sedat 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu temenninin gerçekleşmesi için aday kim olursa olsun farketmez dememekten geçer yani koltuktan seçmen indirir seçilmiş hiç kimse koltuktan kendi isteğiyle kalkmaz odun olsa terlik olsa yine oy veririm diyen kafalarla bu iş olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın en güçlü hava kuvvetine sahip ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon Atalanta!