Kılıçdaroğlu cephesinden Özgür Özel ve İmamoğlu'na zehir zemberek sözler

Kılıçdaroğlu'na en yakın isimlerin başında gelen eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Kuşoğlu'nun hedefinde CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı.

Kılıçdaroğlu cephesinden Özgür Özel ve İmamoğlu'na zehir zemberek sözler
Kılıçdaroğlu cephesinden Özgür Özel ve İmamoğlu'na zehir zemberek sözler
GİRİŞ 29.05.2024 23:57 GÜNCELLEME 30.05.2024 13:34
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında, "aday olmak aklımın ucundan geçmemişti" ifadelerini kullanırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Özgür Özel'i hedef göstererek "sırtımdan hançerlediler" demişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Tv100 ekranlarına gelen Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında bu sözleri üzerine alınmadığını ifade etmişti.

KILIÇDAROĞLU CEPHESİNDEN YENİ AÇIKLAMA

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu tv100'de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına özel açıklamalarda bulundu.

 Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Büşent Kuşoğlu

Kuşoğlu açıklamasında Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

"KILIÇDAROĞLU'NA YAKIN İSİMLER GÖREVDEN ALINIYOR"

Kuşoğlu, "Kemal Bey parti siyasetine dönmez. ülke siyasetini bırakmaz. Bu ülkeye karşı sorumluluğu var. Ekrem Bey ve Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu kompleksinden kurtulması lazım. Kemal Bey'le beraber çalışmış isimlerin tasfiye edilmemesi lazım. Gerek partide gerekse belediyelerde Kemal Bey'e yakın isimler görevden uzaklaştırılıyor. Umarım CHP başarılı olur, Kemal Bey'e ihtiyaç kalmaz" ifadelerini kullandı.

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 61
  • Türkiye 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Kökünüzü ìslahetsin
    Cevapla
  • temizlikçi 1 ay önce Şikayet Et
    Her yeni gelen bu tasfiye işlerini yapıyor. Herkes ektiğini biçiyor. Yani böyle geliyorlar böyle gidiyorlar ama tek bir farkla: geldiklerinde cepleri bomboş, ayrılırken cepleri tıka basa dolmuş ve varlık kayıtları dop dolu olarak ayrılıyorlar.
    Cevapla
  • Not et 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ülke ne çektiyse zaaflarından çekti dedikodu merakı yalana çabuk inanan uzaktakini kötüleyen gücü küçümseyen zayıfı yücelten ama o zayıf insan için hiç birşey üretmeyen fetö chp ve terör örgütlerinin beslendiği yerden şimdi Ekrem çıktı sadece göstermelik ana arter tamiriyle tüm zqyıf beyinleri kendine çekti iddaa ediyorum arkadında fetö var iktidar geldiğinde ilk iş tüm fetö af
    Cevapla
  • Halil 1 ay önce Şikayet Et
    Chdem’de kim değişirse değişsin, chdem’in gerçek yüzün bu “her seçimden ve genelbaşkan değişmesinde sonra, kirli çamaşırları böyle ortaya” çıkar…!!!
    Cevapla
  • Poydoros 1 ay önce Şikayet Et
    Eûzûmineşşeytane ve's siyâse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan Türkiye duyurusu: En yüksek ve en üst düzeyde...
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor