MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP geçilmeyecek, Türkiye yenilmeyecektir. Cumhur İttifakı, büyük Türk milletinin istikbaline sonuna kadar sahip çıkacaktır." ifadesini kullandı.

MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması
MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması
GİRİŞ 15.06.2024 16:24 GÜNCELLEME 15.06.2024 16:32
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

MHP Genel Sekreteri  Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, "normalleşme tiyatrosunun, CHP öncülüğünde, görünürde MHP'ye, arka planda Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devletine kurnazca yürütülen bir operasyon olduğunun artık açığa çıktığını" savundu.

Geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'ye saldırmak isteyenlerin, hedeflerine öncelikle milliyetçi-ülkücü hareketi koyduğunu belirten Büyükataman, ülkücü hareketin Kuvayımilliye ruhunun bu çağdaki en net yansıması olduğunu bildirdi.

Büyükataman, şunları kaydetti:

"100 yıl önce vatanımızı işgal etmek isteyenler tam da bu sebepten kurşun askerlerini; iftira, yalan ve dolanla milliyetçi hareketin üzerine salmışlardır. Bu sinsi saldırı vatan toprağımıza, devletimize ve Türk milletinin istikbalinedir. Sinsi operasyonun sahipleri şunu iyi bilsinler, MHP geçilmeyecek, Türkiye yenilmeyecektir. Cumhur İttifakı, büyük Türk milletinin istikbaline sonuna kadar sahip çıkacaktır."

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 50
  • Birlik ZAMANI 4 ay önce Şikayet Et
    Efendimiz Liderimiz Rahmet peygamberimiz S.A.V in ümmetine yakışır ve ahirette huzuruna Çıkacak şekilde Şefaatine erişecek duruma Gelmek için , Sebepler Fırsatlar İslam Davasına Sahiplenmek en kutsal görevdir.. kurtuluşa sebeptir. Zira yalancı dünya Son bulacak Herkes ektiğini biçecektir . Dünya Ahiretin TARLASIDIR
    Cevapla
  • TAKVA SAHİBİ 4 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM SANA SONSUZA KADAR HAMD OLSUN VE ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH MUTLAK BÜYÜKTÜR GÜÇ VE KUVVET SAHİBİDİR ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH
    Cevapla
  • Dede 4 ay önce Şikayet Et
    Ben gele cek seçimde oyumu mhp ye vereceğim Allahını izni ile. Üç beş kuru için benliğini satanlar bu ülkede huzur olmaz ise paranız çok olsa ne yazar. Suriye ye iraka Filistine bakın.. Önce vatan. 15 temmuzda evlerine saklanırken mhp liler tankların üzerinde idi.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kimse merak etmesin. Ayıdan post olmaz. Bu chp den dost olmaz....
    Cevapla
  • 7500. 4 ay önce Şikayet Et
    Devletin bekasını geliri yüksek olanlar koruyacak. Erdoğan ve bahçeli bizim yerimize ülkeyi korur. Bizim savaşımız açlıkla.
    Cevapla
  • Alavere dalawere 4 ay önce Şikayet Et
    Bu palavralardan bıkmadınız şu an sıkıntı var açlık yok o dediğin 20 yıl öncede kaldı. Seninki, senin zihniyetinin suçüstü yakalanınca millet aç aç diye feryad-u figan edenlerden kalma miras
    Cevapla
  • Tual 4 ay önce Şikayet Et
    15 temmuz alçak darbe girişiminde canıpahasına ülkemizi biz koruduk
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 4 ay önce Şikayet Et
    BÜYÜKATAMAN zaten ALLAH korusun CUMHURİTTİFAKI bozulursa biz MİLYONLAR MAHVOLURUZ kahroluruz içte dışta VATAN MİLLET İSLAM TÜRKİYE düşmanlarına rezil rusva OLURUZ Ülkemiz uçuruma doğru İLERLER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'nin çıkışı sonrası MHP'den son dakika açıklaması!
Mercedes 'Çin' tuzağına düştü! İşler berbat durumda