CHP'li Özgür Özel'den 'Malazgirt Zaferi' ayıbı!

Cumhur İttifakı partileri, Malazgirt Zaferi'ni kutlarken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, zaferin adını sosyal medyada bile anmadı.

CHP'li Özgür Özel'den 'Malazgirt Zaferi' ayıbı!
CHP'li Özgür Özel'den 'Malazgirt Zaferi' ayıbı!
GİRİŞ 26.08.2024 22:23 GÜNCELLEME 26.08.2024 23:36
Bu Habere 373 Yorum Yapılmış

Sultan Muhammed Alparslan'ın Anadolu'yu yurt yapan Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü, Bitlis'in Ahlat ilçesinde coşkuyla kutlandı. Cumhur İttifakı tam kadro, Malazgirt Zaferi’nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda buluştu. 

CHP, MALAZGİRT ZAFERİ'Nİ ES GEÇTİ

Cumhur İttifakı partileri Malazgirt Zaferi'ni kutlarken CHP, zaferin adını sosyal medyada bile anmadı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Malazgirt Zaferi'ni kutlamadı. Malazgirt Zaferi, CHP'nin resmi hesaplarında da es geçildi.

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO KUTLAMALARDAYDI

Malazgirt Milli Park Alanı’nda düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici buluştu.

Programda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mili Savunma Bakanı Yaşar Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, , , TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız da yer aldı.

 

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 373
  • Vatan candır 10 ay önce Şikayet Et
    Malum topluluğa çok görmüyorum acıları var Anadolu tamamı Türk medeniyeti olmuştur , sahip çıksak bu gün böyle olmazdı ülke
    Cevapla
  • Mehmet Ali Girgin 10 ay önce Şikayet Et
    Bizim ecdadımız bu toprakları bizlere VATAN yaptı onların dedeleri değil miş o zaman .mAllah onlardan razı olsun cennetine koysun inşaallah
    Cevapla
  • Murat Beğenilmiş 10 ay önce Şikayet Et
    Herkes kendine yakışanı yapıyor. Lafla peynir gemisi yürümez...
    Cevapla
  • İBRAHİM 10 ay önce Şikayet Et
    Adamların Malazgirt ile ilgili dertleri yok ki. Çünkü Malazgirt zaferinde karşı cenahtaydılar.
    Cevapla
  • bahtiyar 10 ay önce Şikayet Et
    yahu bunlar zaten Osmanlı selcukluya düşmanlar onları bırak anmayı 100 senedir bunları unutturmak için tarih kitaplarına ne kadar hain varsa ülkeyi kurtaranlar diye yazdirdilar ne kadar vatanını seven inanca bağlı olan varsada hain ğösterdiler bir de bunlarda mesaj bekleyn bunlar bu ülkenin insanı olamazlar ,bunlar bu ülkenin insanı olmazlar ama bu ülkenin insanina düşmandirlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’den açıklama: Rusya savaşı kaybederse ABD gözünü Pekin'e çevirecek!
ASELSAN'ın’ güdümlü füzeleri kör eden "YILDIRIM-100" testi başarıyla geçti!