Bakan Kurum'dan Özgür Özel'e sert tepki: Bu millete çok yabancısınız!
Bakan Kurum, Arnavutköy'de başlayan sosyal konut projesi için "Araplara satılacak" iftirasını atan Özgür Özel'e, "İflah olmaz yalanlarınızla ne vatandaşımızı kandıracak ne de bizi engelleyebileceksiniz" diyerek tepki gösterdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’nin Arnavutköy’deki sosyal konut projesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı, projenin 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin bir parçası olduğunun altını çizdi.
"GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLÜYORLAR"
Bakan Kurum paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Anlattık ama anlamamakta ısrar ediyorlar. Söyledik ama dinlemiyorlar. İstanbul’da 24 bin dar gelirli ailemiz ev sahibi olacak diye uykuları kaçtı, huzurları bozuldu. Biz milletimize söz verdik. “Konut sorununu çözeceğiz, dar gelirli aileleri ev sahibi yapacağız.” dedik. Şimdi verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. “Bu Kanal İstanbul Projesidir.” diyorlar. Göz göre göre yalan söylüyorlar.
Arnavutköy’deki çalışma, 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesinin bir parçasıdır. TOKİ bu konutları dar gelirli vatandaşlarımız için yapmaktadır. Vatandaşlarımız başvurularını yapmış, kuralar çekilmiş, konutların başvuru bedelleri de ödenmiştir.
"O 24 BİN KONUTUN SAHİBİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARIDIR"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel! “O konutlar Araplara satılacak.” iftirasını atıyorsunuz. Milletimizin gözünün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. O 24 bin konutun sahibi bellidir. Hepsi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır, hiçbiri yabancı değildir. Ama bu iftiradan da bir kez daha anlıyoruz ki siz bu ülkeye de bu millete de çok yabancısınız. İflah olmaz yalanlarınızla ne vatandaşımızı kandıracak ne de bizi engelleyebileceksiniz."
-
İsimsiz 6 gün önce Şikayet EtDoğru bakanım CHP kıskanıyor yükselmemiziBeğen
-
Vatandaş 6 gün önce Şikayet EtChp zihniyeti mandacı himayeci bir zihniyet sıkışınca Atatürk diyorlar bunların ne olduğü belli değil bir gerçek var oda Türk milleti ile alakaları yok devlet ve millet düşmanı olmuşlar bir deniz baykal kadar olamadılar hiç değilse milli davalarda vardı nuhalefetti ama yapıcı yıkıcı değil bunlar hep yıkıcı abd şikayet ab şiķayet fransa,almanya ingiltere sevmiyorsan ülkeni gidebilirsinBeğen
-
Osmanlı 1 hafta önce Şikayet EtYalan dolan partisi...Beğen
-
Misafir 1 hafta önce Şikayet Etyalan ve iftira şiarlarıdırBeğen Toplam 1 beğeni
-
Mustafa 1 hafta önce Şikayet EtDaha önce de k.k togg için aynı şeyleri söylemişti toog yollarda ayıp ayıp bunların yaptığı bunlara inananlar var, Sakarya gaz sahasına heyet gonderipde bakmayanlar nerde gaz diyorlar onlara inanan zavallı insanlar onları teyit ediyor sayın bakan biten evlerin önünde vatandaşlar la birlikte canlı yayın yapinizBeğen Toplam 8 beğeni