Ali Babacan, Savunma Sanayii'ni övdü: Türkiye, katlaya katlaya büyüyecek
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, "Savunma Sanayii’ndeki gelişmeleri takdirle izliyorum. Avrupa’nın parası var, savunma sanayii yok. Yüz milyarlarca Euro’luk büyük bir Pazar var. Türkiye’de savunma sanayii katlaya katlaya büyür." dedi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, savunma sanayiindeki gelişmeleri övdü ve Türkiye’nin önündeki büyük potansiyele dikkat çekti. Babacan, “Avrupa’nın üretim yapacak savunma sanayisi yok ama parası hazır. Yüz milyarlarca liralık bir Pazar var. Türkiye katlaya katlaya büyüyecek” dedi.
Fatih Altaylı’nın programına konuk olan Ali Babacan şunları söyledi:
Açıkçası bu savunma sanayindeki gelişmeleri mesela ben takdirle izliyorum. Bir ilerleme var. Ve şu anda mesela Avrupa'da da korkunç potansiyel oluştu. Avrupalılar savunma harcamalarını artıracak ya. Amerika, NATO güvencesini geri çekiyor. ‘Başınızın çaresine bakın’ diyor. Avrupalılar da kendilerini savunmak, kendi kendilerine yeterli olmak zorundalar. Yüz milyarlarca euro para harcayacaklar. Para hazır ama o kadar üretim yapacak savunma sanayisi yok Avrupa'nın. Ancak yeni yatırım yapacaklar da falan filan. Şimdi bizim için çok büyük bir pazar. Yüz milyarlarca euro’luk büyük bir pazar. Siyasi ilişkiler sağlam olduktan sonra Türkiye'de savunma sanayiİ katlaya katlaya büyür.”
-
Abdullah 6 saat önce Şikayet EtBakın arkadaşlar; bu tipler menfaat umduğu tarafa koşar. Salıverin gelsin .Gelsin ama tribüne değil. Arka hizmette boş kovanları toplama görevine.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ahmet 6 saat önce Şikayet EtHani dokunacaktın işte böyle yedirirler insana lafınıBeğen Toplam 3 beğeni
-
MSELİM 6 saat önce Şikayet Etinsana tükürdüğünü işte böyle yalatırlarBeğen Toplam 2 beğeni
-
MSELİM 6 saat önce Şikayet Etama böyle yaparsan avrupadan aferim alamazsınBeğen Toplam 1 beğeni
-
mustafa 6 saat önce Şikayet Etbence ne kendinin ne sözünün değeri var nede karşısındaki gazetecinin hiç bir değeri yok kim bunlarki sözün değeri olsun.............Beğen Toplam 1 beğeni