DEM Parti'li Gergerlioğlu: Türkiye'ye en vahşi şekilde saldıracaklar

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "İsrail Orta Doğu'da bir savaşı körüklediği gibi bir dünya savaşını da körüklemektedir. İsrail durdurulmalıdır." dedi. Gergerlioğlu ayrıca İsrail'in Türkiye'ye saldıracağını belirtti.

GİRİŞ 18.06.2025 12:22 GÜNCELLEME 18.06.2025 14:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Gergerlioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in İran'a saldırılarıyla başlayan çatışmanın, kısa sürede bitmeyeceğine inandığını dile getirdi.

İsrail'in, İran'daki rejimi düşürene kadar çatışmayı bitirmeyeceğini iddia eden Gergerlioğlu, "Bu işin çok kolay olmayacağı belli ve İsrail'in bundan dolayı Orta Doğu'yu bir kan gölüne çevirme ihtimali çok yüksek. Orta Doğu'da olan bizleriz. Buradaki tüm halklar azgın ve vahşi İsrail'e karşı durmalı. Üç kuruşluk menfaatler ve çıkarlar için İsrail'in yanında durulmaz. İsrail insanlık düşmanıdır. İsrail insanlığa karşı 21. yüzyılın hatta tüm zamanların en ağır, en vahşi soykırımını uygulayan bir devlettir." ifadesini kullandı.

İsrail'in Gazze'deki saldırılarına da devam ettiğini belirten Gergerlioğlu, Gazze'de açlığa mahkum edilen çocuk, kadın ve yaşlıların üzerine bombaların yağdırıldığını vurguladı.

Bölgedeki herkesin İsrail'e karşı çıkması gerektiğine dikkati çeken Gergerlioğlu, şunları kaydetti:

"İsrail Orta Doğu'da bir savaşı körüklediği gibi bir dünya savaşını da körüklemektedir. İsrail durdurulmalıdır. İsrail Filistin'i, Gazze'yi, Lübnan'ı, Suriye'yi mahvettikten, işgal ettikten sonra İran'a saldırdı. Bir sonraki durağı Türkiye'dir. İsrail sınır tanımaz. 'Türkiye NATO ülkesi, İsrail Türkiye'ye saldırmazmış'. Tüm Türkiye toplumu bilmeli ki İsrail'in İran'dan sonraki durağı Türkiye'dir. Türkiye'ye de en vahşi şekilde saldıracaktır. Bu çok nettir. Bugün, yarın olmayabilir ama bir müddet sonra olacaktır. Bunu artık siyasetçiler de görüyor. Görmeyenlere 'Ne zaman göreceksiniz?' diye soruyorum."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • ALP ARSLAN 1 saat önce Şikayet Et
    Onların oyuncağı olmak için kına yakarsınız artık...
    Cevapla
  • Hintli savar. 2 saat önce Şikayet Et
    Yahu gergeroğlumu nesin daha bunu yenimi anladın..Bizler bunu uzun zamandır biliyoruz ve dört gözle bekliyoruz..
    Cevapla
  • Hintli savar. 2 saat önce Şikayet Et
    Yahu gergeroğlumu nesin daha bunu yenimi anladın..Bizler bunu uzun zamandır biliyoruz ve dört gözle bekliyoruz..
    Cevapla
  • Hintli savar. 2 saat önce Şikayet Et
    Yahu gergeroğlumu nesin daha bunu yenimi anladın..Bizler bunu uzun zamandır biliyoruz ve dört gözle bekliyoruz..
    Cevapla
  • Hintli savar. 2 saat önce Şikayet Et
    Yahu gergeroğlumu nesin daha bunu yenimi anladın..Bizler bunu uzun zamandır biliyoruz ve dört gözle bekliyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taşıt ilanlarında yeni dönem: Tüm araçlarda zorunlu hale geldi
Rakamlar korkunç! İşte olası bir Nükleer savaşta en fazla ölümün yaşanacağı ülkeler!