AK Parti'den KKTC mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kıbrıs Türk halkını ve Kıbrıs Türkü'nün davasını her yerde savunmaya ve desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'den KKTC mesajı
AK Parti'den KKTC mesajı
GİRİŞ 15.11.2025 10:47 GÜNCELLEME 15.11.2025 10:55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, KKTC'nin kuruluşunun 42. yıl dönümüne ilişkin NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 42. yıl dönümü kutlu olsun. Kıbrıs Türklerinin egemenlik ve varoluş davasının güçlü kalesi KKTC yoluna güvenle devam ediyor. Kıbrıs Türk halkını ve Kıbrıs Türkü'nün davasını her yerde savunmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Kıbrıs Türklerinin özgürlük mücadelesinin önderleri olan Dr. Fazıl Küçük'ü ve KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ı rahmet ve saygıyla yad ediyoruz. Şehit Mehmetçiklerimizi ve mücahitlerimizi rahmetle ve şükranla, kahraman gazilerimizi ise hürmetle anıyoruz."

Erhürman'dan Rum lidere tokat gibi cevap! Tek şart koştu: 'Önce Erdoğan'Erhürman'dan Rum lidere tokat gibi cevap! Tek şart koştu: 'Önce Erdoğan'

KKTC 42 yaşında! Bakan Ertuğruloğlu: 'Şaka olsun diye kurulmadı'KKTC 42 yaşında! Bakan Ertuğruloğlu: "Şaka olsun diye kurulmadı"

Emine Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı'nın eşi Nilden Bektaş Erhürman ile görüştüEmine Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı'nın eşi Nilden Bektaş Erhürman ile görüştü

Son dakika... KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman, Erdoğan ile bir araya geldiSon dakika... KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman, Erdoğan ile bir araya geldi

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek talimat vermişti! 220 milyar lira ceza kesildi
Yarkadaş, rüşveti bu sözlerle deşifre etti! Şişli'deki hastaneden 10 milyon dolar istendi