Saadet Partisi lideri Mahmut Arıkan’dan sürpriz ittifak mesajı: Masaya otururum
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, katıldığı canlı yayında siyaset gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. İttifak sorusuna yanıt veren Arıkan, Cumhur İttifakı'yla masaya oturabileceğini belirtti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Ekol TV ekranlarında yayınlanan ve Nagehan Alçı'nın sunduğu "Tartışma Zemini" programına konuk oldu. Arıkan, programda siyaset gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Siyasi ittifaklar konusunda değinen Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Cumhur İttifakı ile masaya oturabileceğini belirterek, genel olarak tüm partilerle diyalog kurmaya açık olduğunu ifade etti.

Arıkan şu ifadeleri kullandı;
Cumhur İttifakı ile masaya otururum ben. Yani orada hiçbir beis yok. Herkesle otururum yani. Bütün partilerle otururum. Orada hiçbir beis yok ama şartlarım belli. Bizim üç tane ana değişmez kuralımız var. Birincisi: Ne yaparsak yapalım önce ahlak ve maneviyat temelli politika üretmemiz lazım. Bu adalete dayanıyor zaten. Yani adalet mekanizmasının doğru işlemesi için.
'CUMHURBAŞKANIMIZA MUHABBET SÖZ KONUSU! İNŞALLAH SOMUT ADIMLARLA DAHA KALICI HALE GELİR'
Pakistan ziyaretine ilişkin konuşan Arıkan, 'Ben şuna çok dikkat ediyorum: İki defa Pakistan ile görüşme yaptım, Türkiye’deki dili kullanmadım. İçeride mutlaka muhalefet yapacaksınız, ama dışarıda o dili kullanmanın gereği yok. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bir muhabbet söz konusu. İnşallah bu muhabbet, somut adımlarla daha kalıcı hale getirilir.'' ifadelerini kullandı.
-
Buda geçer yahu 9 dakika önce Şikayet EtKendinize,hayrıniz yok siz gidin yoldaşınız olan chpkk yaBeğen
-
İSMAİL 10 dakika önce Şikayet Etneyine güveniyorsun % 0001 oy oranın var hadi altılı masayla oturunBeğen
-
Haktan 10 dakika önce Şikayet EtALLAH şaşırtması asıl olan net bir şekilde doğruları görmek yola koyulmak bu da bir erdemliktir.Beğen
-
misafir 13 dakika önce Şikayet EtMahmut Bey ,Cumhur ittifakı ile ittifak halinde tekrar milletvekili seçiminde size oy vereceğim. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ki tavrınız ve Cumhur İttifakına katılmanız halinde...Beğen Toplam 2 beğeni
-
Burdurlu Halil 13 dakika önce Şikayet EtHele şükür. Yanlış ın neresinden dönsen kardır.Beğen Toplam 1 beğeni