Erdoğan'dan son dakika KAAN mesajı: Yeni bir hikaye başlayacak!
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "KAAN projemiz ise her geçen gün ilerliyor. Süreç tamamlandığında bu alanda artık yeni bir hikaye başlayacak. KAAN bizim için bir ilk adımdır." açıklamasında bulundu.
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü sonrası uçakta aralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün olduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"YENİ BİR HİKAYE BAŞLAYACAK"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "F-35 konusunda taleplerimiz ortada. Arkadaşlarımız Amerikalı muhataplarıyla temaslarını sürdürüyor. Müspet bir netice almayı umuyoruz." dedi.
"KAAN projemiz ise her geçen gün ilerliyor. Süreç tamamlandığında bu alanda artık yeni bir hikaye başlayacak." Erdoğan, "KAAN bizim için bir ilk adımdır. Daha iyilerini, daha güçlülerini de yaparız, yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece KAAN değil, birçok savunma sanayi ürünümüz dünyanın ilgisini çekme başarısını gösteriyor." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'da düzenlenen SAHA-2026’da savunma sanayi alanındaki gücümüz ve etkinliğimiz ortaya konuldu." diyerek şunları söyledi:
"150 binden fazla ziyaretçi orada ülkemizin bu alanda geldiği seviyeyi ve somut sonuçları gördü. 200’den fazla yeni ürün tanıtıldı ve bu arada 8 milyar dolarlık iş hacmine ulaşıldı. Rakamlar hem ulaştığımız seviyeyi ortaya koyuyor hem de hedeflerimiz konusunda bizleri daha çok gayretlendiriyor."

KAAN pilotları için geliştirilen TULGAR kaskı görücüye çıktı
KAAN'a ilk nefesi verecek APU 60 sistemi SAHA Expo 2026'da vitrine çıktı
Avrupa ülkesi F-35'ten vazgeçip gözünü KAAN'a dikti! Ülke basını duyurdu...
Milli Muharip Uçak KAAN için imzalara atıldı
Milli Muharip Uçak KAAN'a "yerli pençe": Dakikada 4 bin atım yapacak sistem yolda!
-
Gültepeli Bjk 4 hafta önce Şikayet EtREİSS kamikazee kannlarr ürettBeğen Toplam 2 beğeni
-
UçtuUçTuKuşUçtu 4 hafta önce Şikayet Ethadi be kızancıklarım uçurun şu kaanları sıkıntıdan içimiz sıkıldıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Kibyra 4 hafta önce Şikayet EtO, maket bunlar diyenlerin peşini bırakmayalım, kimsenin bu alaycı ezik tavır yanına kar kalmamalı.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Adil 4 hafta önce Şikayet EtCok acil ülkedeki. tüm meslek ve diğer liselerde .dron üretim imalat. ar ge . merkezleri kurun.Beğen Toplam 10 beğeni
-
cuk 4 hafta önce Şikayet EttamamBeğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 4 hafta önce Şikayet Et2028 den önce 20 kaan hizmetde olması lazımBeğen Toplam 13 beğeni
-
Muhtar 4 hafta önce Şikayet EtEvet ama kafasinda beyni olupta beynini halk tv ye kiraya verip kullandirtanlari yine inandiramazsinBeğen Toplam 11 beğeni